2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Vēl domā, kā tiks organizēta Jēkabpils pilsētas svētku lielā balle

Vēl domā, kā tiks organizēta Jēkabpils pilsētas svētku lielā balle

Jēkabpils pilsētas svētki šogad notiks 8. augustā. Kā jaunums šajos svētkos tiek plānots īpašs Ģimeņu goda gājiens, šādā veidā ceļo godā ģimeniskās vērtības. Ir arī ierosinājums organizēt darba kolektīvu gājienu.

 

Pasākumi Vecpilsētas laukumā plānoti no pulksten 18.00. Vēlmi piedalīties svētkos izteikušas arī kultūras biedrības. Sporta pasākumi – paraplānu, motoparaplānu un ātrumlaivu sacīkstes notiks dienas pirmajā pusē.

 

Par to, kādi konkrēti pasākumi notiks 8. augusta dienas gaitā, vēl informēs. Šobrīd aktuāls jautājums ir par to, kā tiks organizēta pilsētas svētku lielā balle. Organizatori piedāvā vairākus variantus: balle - Vecpilsētas laukumā, bez ieejas maksas, balle notiek Krustpils saliņā un to oranizē producentu kompānija, tāpat kā variants tiek piedāvāts pašvaldības Kultūras pārvaldes organizēta balle Krustpils saliņā, vai arī balle Vecpilsētas laukumā par simbolisku samaksu. Variants - balle par simbolsiku samaksu piedāvāts, ņemot vērā pagājušā gada nepatīkamos notikumus un, iespējams, šādā veidā arī nedaudz disciplinētu pasākuma apmeklētājus. Tomēr arī šajā gadījumā tiek minētas neskaidrības, kādā veidā organizēt apsardzi un, kādas būtu tās izmaksas.

 

Aicinām nobalsot par pasākumiem, ko vēlaties pilsētas svētkos – portālā www.radio1.lv

 

Atstājiet komentāru