2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Fotostāsts: Uz Jēkabpils domes ēkas projicē audiovizuālu stāstu "Es tev izstāstīšu"

Atzīmējot Jēkabpils domes ēkas 140. gadadienu, kā arī, ieskandinot Jēkabpils 350. jubilejas lielās svinības, piektdien, 21.februārī un sestdien, 22.februārī norisinās projekts “Es Tev izstāstīšu”. Pasākuma laikā uz domes ēkas projicē audiovizuālu Jēkabpils stāstu. Foto un video fragmentos var redzēt Jēkabpili kā pirms 100 gadiem, kad pašreizējā domes ēkā atradās miertiesa, vēlāk skola un slimnīca, kā arī ne tik sena vēsture – deviņdesmitie. Savukārt audio var dzirdēt stāstus no cilvēkiem, kuru darbs saistījies ar domes ēku. Piektdien un sestdien no pulksten sešiem līdz desmitiem vakarā visus aicina pulcēties iepretim Domes ēkai, lai izbaudītu stāstu. Šajā laikā domes ēkā ir atvērtas durvis un ikviens interesents var apskatīt pašvaldības telpas – gan mēra kabinetu, gan domes sēžu zāli un citas. 

Saistībā ar pasākumu pie domes ēkas piektdien un sestdien no pulksten 12.00 līdz  22.00 satiksmei un automašīnu novietošanai slēgts stāvlaukums pretī Jēkabpils pilsētas domes ēkai. .

Saistīta ziņa: Atzīmējot Jēkabpils domes ēkas 140. gadadienu, uz tās tiks projicēts audiovizuāls stāsts “Es Tev izstāstīšu”

Komentāri (0-2/2)

  • Aija
    23.02.2020 09:02
    Ļoti skaisti un iespaidīgi! Jēkabpils Staro! Ienācām arī domes telpās,paldies par radīto atmosfēru!
  • Viesis
    22.02.2020 08:23
    Kaut kas jauns, nebijis līdz šim Jēkabpilī. Man ļoti patika.

Atstājiet komentāru