2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Jēkabpils policijas darbinieki svin 96. gadadienu (FOTO)

Jēkabpils policijas darbinieki svin 96. gadadienu (FOTO)

Ceturtdien 4.decembrī Jēkabpils Tautas namā, atzīmējot Valsts policijas 96. gadadienu, svinīgā sarīkojumā tika godināti Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa policijas darbinieki. Policijas darbiniekiem tika pasniegti Valsts policijas apbalvojumi un pateicības.
 

Pateicību par godprātīgu darbu, profesionālu meistarību, iniciatīvu un ieguldījumu Jēkabpils pilsētas un reģiona sabiedriskās kārtības un drošības nodrošināšanā izteica Jēkabpils pilsētas, Jēkabpils, Krustpils, Salas un Aknīstes novadu vadības pārstāvji, Jēkabpils rajona tiesas priekšsēdētājs Valdis Muižnieks, Jēkabpils rajona prokuratūras virsprokurore Elita Dreiblathena, Valsts probācijas dienesta Jēkabpils nodaļas pārstāvji, kā arī pārstāvji no Rokišķu policijas iecirkņa.
 

Muzikālo priekšnesumu bija sarūpējusi muzikālā Brišku ģimene jeb apvienība „Muskatrieksts".
 

Svinīgā sarīkojuma ietvaros tika apbalvoti arī Jēkabpils skolēni, kas piedalījās Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Prevencijas vadības nodaļas rīkotā vizuālās mākslas konkursā „Cits eksperiments", kas valstī norisinājās no 1.oktobra līdz 2.novembrim.
 

Tā ietvaros skolēni tika aicināti iesūtīt darbus, kuros atainotas iespējas kā gūt pozitīvas emocijas un pieredzi bez apreibinošām un atkarību izraisošām vielām. Iesniegtie darbi tika vērtēti divās vecuma grupās (5.-8.klase un 9.-12.klase).
 

Zemgales reģiona pārvaldē konkursā piedalījās ap 100 skolēni. 1. grupā pirmo vietu ieguva Jēkabpils 2.vidusskolas audzēkne Veronika Priede ar darbu „Narkotikas sekas", Jēkabpils Valsts ģimnāzijas skolēns Emanuels Fadejevs ieguva 2.vietu otrajā vecuma grupā, savukārt Mārcim Briškam tika pasniegta simpātiju balva.
 

Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece
 
Foto: Liene Grišina un Jānis Lācis
 

Komentāri (0-1/1)

  • ....
    02.07.2018 18:21
    Apsveicieni!!!

Atstājiet komentāru