2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Par SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes locekli ārstniecības jautājumos ievēl Robertu Spruču

Par SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes locekli ārstniecības jautājumos ievēl Robertu Spruču

Piektdien, 13.novembrī dalībnieku sapulcē par SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes locekli ārstniecības nozarē apstiprināts Roberts Spručs.

Sarunā ar radio1.lv Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis sacīja, ka pēc ilgām un nopietnām pārdomām izvēle no diviem šim amatam atbilstošiem pretendentiem kritusi par labu Robertam Spručam. Viņš šim amatam izvēlēts, jo sniedzis skaidru redzējumu par darbību Jēkabpils slimnīcā ārstniecības jomā, darbam ar slimnīcas kolektīvu.

Roberts Spručs amatā apstiprināts no šodienas, 13.novembra, savukārt darbu sāks pirmdien, 16.novembrī. Viņš ir rīdzinieks, paredzēts, ka Jēkabpilī Roberts Spručs īrēs sev mājokli, lai uz darbu nebūtu jābrauc no galvaspilsētas.

Guntars Gogulis sacīja, ka viņa pienākumi ir galvenā ārsta pienākumi, proti, Roberta Spruča pārziņā ir slimnīcas ārstniecības joma. 

Roberts Spručs beidzis Rīgas Stradiņa universitāti un šobrīd ir Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas, Toksikoloģijas un Sepses klīnikas un Intensīvās terapijas klīnikas ārsts anesteziologs – reanimatologs.

Jau ziņots, ka amata konkursa kārtībā Nominācijas komisijas izvirzīja un izvērtēja divus kandidātus, savukārt šodien, dalībnieku sapulcē kapitāla daļu turētāja pārstāvis Guntars Gogulis amatam apstiprināja Roberta Spruča kandidatūru.

Kā jau iepriekš tika informēts SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes locekļa (ārstniecības nozarē) nominācijas komisija pieņēma lēmumu virzīt divus kandidātus uz iecelšanu SIA “Jēkabpils reģionālās slimnīcas” valdes locekļa amatā. Kandidāti iesniegtajos dokumentos un intervijās uzrādīja augstu kompetences līmeni un ieinteresētību SIA „Jēkabpils reģionālās slimnīcas” attīstībā.

Komentāri (0-1/1)

  • Saulīte
    15.11.2020 11:33
    Vēl viens naudas slaucējs

Atstājiet komentāru