2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī piektdien ugunsgrēkā daudzdzīvokļu mājā – divi bojāgājušie

Jēkabpilī piektdien ugunsgrēkā daudzdzīvokļu mājā – divi bojāgājušie

Radio1.lv saņēma informāciju no iedzīvotājiem, ka piektdien no rīta Jēkabpilī, Bebru ielā daudzdzīvokļu ēkā noticis ugunsgrēks, kurā bojā gājuši divi sirmgalvji.

Radio1.lv redakcija sazinājās ar VUGD Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecāko inspektori Zemgales reģionā Viktoriju Gribusti un lūdza sniegt informāciju par notikušo ugunsnelaimi.

Viņa informēja, ka piektdien 25.septembrī, plkst. 9.37 ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumu daudzdzīvokļu ēkā Jēkabpilī. Iekļūstot vienā no ēkas dzīvokļiem, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka istabā bija degusi grīda un mēbeles 20 m2 platībā. Pie durvīm ugunsdzēsēji glābēji atrada vienu bojāgājušo, bet istabā - vēl vienu. Visticamāk, ka ugunsgrēks bija izcēlies naktī vai agri no rīta, jo dzīvoklī esošais skābeklis jau bija izdedzis un atklāta liesma bija noslāpusi. Dzīvoklis bija pilns ar necaurredzamiem dūmiem. 

Ugunsdzēsēji glābēji arī pārbaudīja augšējos un blakus esošos dzīvokļus, bet degšana vai sadūmojums tajos netika konstatēts.

Bojāgājušo personības un notikušā iemeslus skaidro Valsts policija. 

Foto: Ilustratīvs attēls

Komentāri (0-1/1)

  • HIRSCH ZILBER
    26.09.2020 16:41
    kadi ir ugunsdzesejie Jacobshtadta??? SVETAS MANU DRAUGU NIKOLAJEVU GIMENES PIEMINAI. VINI AIZGAJA SVETAJA DIEVA GAVES DIENA PRIEKSHVAKARA UN BIJA SVETIR CILVEKI. JOM-KIPURA DIENA. IZRAJELAS -LATVIJAS RADIO KOMPONISTS-HIRSCH ZILBER.DIEVS VINUS PIEDOS.

Atstājiet komentāru