2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Margarita Meļņikova: SIA “Jēkabpils reģionālās slimnīcas” valde pagaidām strādās divu cilvēku sastāvā

Margarita Meļņikova: SIA “Jēkabpils reģionālās slimnīcas” valde pagaidām strādās divu cilvēku sastāvā

SIA “Jēkabpils reģionālā” slimnīca valdes priekšsēdētāja Margarita Meļņikova, komentējot valdes locekļa Andreja Miļčevska iesniegto atlūgumu, sacīja, ka ar to ir iepazinusies un respektē viņa lēmumu aiziet no valdes.

Tā pamatā, kā jau minēts, esot personiska rakstura apsvērumi. Margarita Meļņikova sacīja, ka Miļčevska aiziešana no valdes šobrīd nozīmē arī aiziešanu no Jēkabpils slimnīcas un patlaban viņam esot atceltas visas pieņemšanas un operācijas, kas bija nozīmētas novembrī. Margarita Meļņikova piebilda, ka varbūt nākotnē kā ar ārstu un ķirurgu ar Andreju Miļčevski varētu tikt slēgts darba līgums, ja slimnīcai būs tāda nepieciešamība un viņam vēlme te strādāt. 

Margarita Meļņikova izteica pateicību Miļčevskim par to laika periodu, kad viņš viens vadīja Jēkabpils slimnīcu. Jau ziņots, ka 13.jūnijā no darba tika atstādināts iepriekšējais valdes loceklis Gvido Liepiņš, bet vēl viena valdes locekle – Inna Gellere iesniedza atlūgumu, savukārt šī brīža valdes vadītāja un  valdes loceklis Renārs Putniņš darbu sāka no 1.augusta. 

Runājot par turpmāko valdes darbu, Margarita Meļņikova sacīja, ka pagaidām, līdz jaunajam gadam, valde strādās divu cilvēku sastāvā un trešais tās loceklis netiks meklēts. Ja ar darbiem varēs tikt galā, tad trešais valdes loceklis netiks meklēts arī turpmāk.

Jau ziņots, ka Andrejs Miļčevskis 28.oktobrī iesniedza atlūgumu.

Saistīta ziņa: SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes loceklis Andrejs Miļčevskis iesniedzis atlūgumu

Atstājiet komentāru