2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Situācijas pamatā, kad vīrietis Jēkabpilī daudzdzīvokļu mājas pagalmā dzīvoja teltī - “mīlas trīsstūris”

Situācijas pamatā, kad vīrietis Jēkabpilī daudzdzīvokļu mājas pagalmā dzīvoja teltī - “mīlas trīsstūris”

Vīrieties, kas bija uzslējis telti Jēkabpilī, Rīgas ielā daudzdzīvokļu mājas pagalmā un tajā dzīvoja vairākus mēnešus, telti ir novācis un no pagalma aizgājis, informē Jēkabpils pašvaldības policijas priekšnieks Indulis Surkulis.

Neoficiāla informācija liecina, ka situācijas pamatā esot bijis mīlas trīsstūris jeb šķiršanās ar sievu. Pāris pašķīries, vīrietis aizgājis prom, bijušajai sievai izveidojušās jaunas attiecības un jaunais draugs pārvācies pie viņas dzīvot. Savukārt bijušais vīrs uzslējis telti pagalmā un apmeties uz dzīvi zem bijušās sievas logiem. Policijai par vīrieti, kas dzīvo teltī ziņojis viņa sāncensis jeb jaunais viņa bijušās sievas draugs.

Jau ziņots, ka Jēkabpils policija 27.jūlija pēcpusdienā saņēma informāciju, ka Jēkabpilī Rīgas ielā daudzdzīvokļu mājas pagalmā jau četrus mēnešus teltī dzīvojot vīrietis. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā informēja, ka saņemto informāciju valsts policija risināšanai pāradresējusi pašvaldības policijai.

Sarunā ar Radio1.lv Jēkabpils pašvaldības policijas priekšnieku Induli Surkulis iepriekš sacīja, ka pašvaldības policija vairākas reizes devusies uz šo adresi, bet pagaidām tai neesot izdevies sastapt telts iemītnieku. Tāpēc policijai nebija plašākas informācijas par viņa personību, kas tagad ir noskaidrota.

Foto: Ilustratīvs attēls