2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

5.aprīlī Jēkabpils Agrobiznesa koledžā notiks „Vakanču gadatirgus"

5.aprīlī Jēkabpils Agrobiznesa koledžā notiks „Vakanču gadatirgus"

5.aprīlī Jēkabpils agrobiznesa koledžā notiks „Vakanču gadatirgus".

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina darba devējus pieteikties dalībai NVA Vakanču gadatirgū, kas šī gada 5.aprīlī  norisināsies Jēkabpils agrobiznesa koledžā. NVA Vakanču gadatirgus Jēkabpilī ir lieliska iespēja Jēkabpils un apkārtējo novadu darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem. Dalība NVA Vakanču gadatirgū ir bez maksas!

5.aprīlī NVA Vakanču gadatirgus Jēkabpils agrobiznesa koledzā būs atvērts no plkst. 11.00 līdz plkst.14.00.

Pieteikties dalībai NVA Vakanču gadatirgū darba devēji var elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu: (anketu skatīt ziņas pielikumā) vai sazinoties ar pasākuma koordinatoriem  NVA Jēkabpils filiālē Marinu Belovu ( tālr.65236655, mob.tālr. 26176873, e-pasts Marina.Belova@nva.gov.lv)  vai Dinu Indāni ( tālr, 65231950, mob. tār.  26176873., e- pasts Dina.Indane@nva.gov.lv) .

Vakanču gadatirgū darbosies NVA stends, tā apmeklētāji varēs uzzināt, kādas aktuālās darba devēju reģistrētās vakances ir pieejamas NVA datu bāzē. NVA stendā interesenti varēs iegūt arī detalizētāku informāciju par NVA pakalpojumiem darba meklētājiem un darba devējiem, kā arī par nodarbinātības un izglītības iespējām.

Vakanču gadatirgus NVA ik gadu rīko visos valsts reģionos, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu.

Svetlana Zujeva
Nodarbinātības valsts aģentūras
Jēkabpils filiāles vadītāja

Atstājiet komentāru