2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī vīrieti par policistu grūstīšanu un mēģinājumu bēgt soda ar 300 eiro, bet par braukšanu reibumā – atņem tiesības

Jēkabpilī vīrieti par policistu grūstīšanu un mēģinājumu bēgt soda ar 300 eiro, bet par braukšanu reibumā – atņem tiesības

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 13 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 9 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 5 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 30. jūnijā Jēkabpils novada Salas pagastā uz autoceļa Ilūkste - Bebrene - Birži 67. kilometrā  vīrietis, kuram spēkā ir tiesas piemērotais transportlīdzekļu vadīšanas tiesību liegums, vadīja automašīnu „Audi A4”. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 30. jūnijā Jēkabpilī, Auseklīša ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Opel Movano”, iespējams, atrodoties alkohola reibumā vai narkotisko vielu ietekmē. Viņš atteicās no alkohola reibuma pārbaudes izelpā, tāpēc tika nogādāts ārstniecības iestādē alkohola un narkotisko vielu ekspertīzes veikšanai. Policijā par notikušo tika sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim apturētas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. Jāpiebilst, ka autovadītājs vairākkārtīgi centās bēgt, grūstījās un pretojās amatpersonu likumīgajām prasībām, par ko arī tika sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 300 eiro.

Atstājiet komentāru