2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

“Carglass”® – auto stiklu maiņa augstākajā līmenī!

“Carglass”® – auto stiklu maiņa augstākajā līmenī!

Auto stikla maiņa nav joka lieta – to jums pateiks ikviens, kurš jebkad dzīvē ar to ir saskāries. Ja kondicioniera uzpildīšanu vai kādas buktes iztaisnošanu var uzticēt teju jebkuram servisam, tad pie stikla maiņas gan ir jāmeklē labākie jomas profesionāļi – tādi, kas strādā “Carglass”® komandā!

“Carglass”® ir specializēts transportlīdzekļu stiklu remonta un uzstādīšanas “Belron International” Ltd grupas uzņēmums, kas, pateicoties “Belron” inovāciju centram, arī klientiem Latvijā var piedāvāt pašus jaunākos un modernākos stikla remonta, maiņas un uzstādīšanas pakalpojumus. “Carglass”® ir sertificēta stiklu maiņas vieta, kas vēl vairāk apliecina, ka šeit jūsu auto saņems labāko servisu, turklāt vēl ar mūžā garantiju!
Pakalpojumu klāsts, ko piedāvā “Carglass”® ir patiešām plašs – stiklu remonts, vējstiklu maiņa, sānu stiklu nomaiņa, aizmugurējā stikla nomaiņa un pat apdrošināšanas gadījumu risināšana. Ir arī labas ziņas jaunāko un modernāko auto īpašniekiem, kuru spēkrati ir aprīkoti ar ADAS sistēmu – “Carglass”® serviss piedāvā arī kalibrēšanu, lai pēc stikla nomaiņas nodrošinātu kameras darbību tieši tāpat kā tā ir darbojusies iepriekš. Par katru no piedāvātajiem pakalpojumiem varat detalizēti izlasīt mājaslapas www.carglass.lv sadaļā “Pakalpojumi”.

Bet kā tad zināt – nepieciešama auto stikla maiņa vai remonts? “Carglass”® pieredzējušie eksperti norāda, ka ļoti daudzos gadījumos iespējams tikt cauri ar remontu, kas būs daudz ātrāk, kā arī iepriecinās jūsu maciņu. Labotais stikls ir izturīgs, novērš plaisu rašanos iespēju, turklāt automašīnas virsbūve saglabā savu stingrību, jo stikls nav jāizņem. Protams, lai logu varētu salabot, ir jāizpildās konkrētiem priekšnosacījumiem – bojājumam ir jābūt vismaz 6 cm no loga malas, tas nedrīkst būt vadītāja redzes laukā un tā lielums nedrīkst pārsniegt 2 eiro monētas lielumu. Ja neesat drošs par to, vai nepieciešama auto stikla maiņa vai remonts, varat paļauties uz “Carglass”® meistaru profesionālo viedokli, kuri ciena jūsu laiku un auto, tāpēc ieteiks labāko, nevis dārgāko risinājumu.

Kad auto stikla maiņa kļūst aktuāla, atcerieties, ka risinājums meklējams www.carglass.lv!