2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Higiēnas preču serviss – kā tas strādā?

Higiēnas preču serviss – kā tas strādā?


Uzņēmuma vai biroja ikdienā nav nesvarīgu sīkumu. Katrs darbs un process ir rūpīgi pārdomāts, jo skar resursu jautājumu. Uzņēmuma ikdienā visam jānotiek bez aizķeršanās.  Tas attiecas arī uz sanitārajām telpām. Tīra, harmoniska un gaumīgi iekārtota vide, kurā vienmēr ir viss nepieciešamais, ir viens no mozaīkas gabaliem produktīvai ikdienai.  Tieši to nodrošina higiēnas preču serviss, lai uzņēmuma darbinieki varētu koncentrēties uz saviem tiešajiem darba pienākumiem.

Kas ir higiēnas preču serviss?

Higiēnas preču serviss ir “Elis” piedāvāts pakalpojums, kuru var pieteikt uzņēmuma tīmekļvietnē Elis.com. Būtībā šis pakalpojums paredz, ka klientam uzņēmuma telpās tiek uzstādīts nepieciešamais aprīkojums higiēnas preču lietošanai (dvieļu turētāji, tualetes papīra turētāji, ziepju dozatori u.tml.) un šis aprīkojums tiek regulāri uzpildīts ar izlietojamiem materiāliem.

Kādas priekšrocības uzņēmumam sniedz ārpakalpojums?

- Mazāk resursu jāvelta atbalsta funkciju nodrošināšanai  – nav nepieciešams pašiem rūpēties par to, lai laikus tiktu iepirkti uzpildes materiāli un izvietoti labierīcībās.

- Nav nepieciešams veidot krājumus un attiecīgi atvēlēt tiem glabāšanas telpas.

- “Elis” piedāvā visus nepieciešamos higiēnas produktus, ar ko var pilnībā aprīkot labierīcības vienotā stilā. Tie ir: tualetes papīra turētājs, dvieļu turētājs, automātisks papīra ruļļa turētājs, gaisa atsvaidzinātājs, “Clean Seat” dozators tualetes poda sēdvirsmas tīrīšanai, “Lady Care” atkritumu tvertne, kokvilnas dvieļa turētājs, tualetes birste, papīra salvešu turētājs.

- Aprīkojums pieejams astoņās dažādās krāsās, līdz ar to ikviens uzņēmums varēs piemeklēt versiju, kas vislabāk iederas konkrētajās telpās. Vienota krāsu palete arī rada harmonisku un sakoptu vidi, kurā patīkami uzturēties.

- “Elis” šoferi seko līdzi uzpildes materiālu patēriņam un piegādā tieši tik daudz, cik nepieciešams. Ja patēriņš pieaug vai samazinās, tas tiek ņemts vērā. Klienta saimniecības telpās nekādi uzkrājumi netiek veidoti.

- Ja nepieciešams, labierīcības un citas telpas var iekārtot arī ar maināmiem paklājiem, ko piedāvā “Elis” paklāju serviss – arī paklājus var izvēlēties atbilstoši jūsu  gaumei un vajadzībām, nomāt un regulāri saņemt tīrus.

Pieejamība – visā Latvijā



Foto: Elis.com


“Elis” nomas un servisa pakalpojumi ir pieejami teju 50 Latvijas pilsētās. Neatkarīgi no atrašanās vietas jums ir pieejamas ērtības, ko sniedz higiēnas preču un paklāju nomas un servisa pakalpojumi.
Kā tiek nodrošināts pakalpojums?

Viss sākas ar konsultāciju - to var pieteikt telefoniski vai arī internetā vietnē Elis.com. Konsultācijas laikā tiek pārrunātas klienta vēlmes un vajadzības, atlasīti izvēlētie produkti. Nākamais solis ir higiēnas aprīkojuma montāža. Klienta labierīcībās tiek uzstādīts izvēlētais aprīkojums, kā arī uzpildīts ar higiēnas materiāliem (roku dvieļi, tualetes papīrs, ziepes, dezinfekcijas līdzeklis u.tml.). Kad tas paveikts, atliek tikai lietot izvēlētos produktus un izbaudīt nodrošinātā servisa priekšrocības – “Elis” šoferis regulāri rūpēsies par uzpildāmo materiālu nodrošināšanu, lai tie nekad nepietrūktu.  Šoferis arī vienmēr pārbauda higiēnas aprīkojuma stāvokli, lai, ja nepieciešams, varētu bojātās daļas laikus nomainīt. Klients maksā tikai par izmantoto uzpildes materiālu apjomu.

Galvenie klienta ieguvumi, izvēloties higiēnas preču servisu

- Ietaupīts laiks, ko iespējams veltīt uzņēmuma pamatdarbības nodrošināšanai.

- Vienmēr pieejami higiēnas līdzekļi.

- Nav jāiegulda darbs higiēnas aprīkojuma un līdzekļu nodrošināšanā un apkopē. 

- Vienots un elegants dizains, kas atstāj gan profesionālu iespaidu, gan rada harmonisku vidi.

- Paredzamas un saprotamas izmaksas.

Šis vienkāršais ārpakalpojums ievērojami uzlabo ikdienu ikvienā uzņēmumā, neradot papildu administrēšanas grūtības. Ja vēlaties uzzināt vairāk, aizpildiet saziņas veidlapu vietnē Elis.com, un ar jums sazināsies klientu apkalpošanas speciālists, kurš atbildēs uz visiem jautājumiem.