2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Latvijā ražotas elegantas mēbeles – DizainaKresli.lv

Latvijā ražotas elegantas mēbeles – DizainaKresli.lv

Ikdienā mēs pat nepamanām, cik daudz dažādu mēbeļu ir mums apkārt. Neatkarīgi no tā, vai atrodamies mājās vai kādā sabiedriskā telpā, tieši mēbeles ir tās, kas nosaka telpas atmosfēru un stilu. Tieši tāpēc, veidojot kādas telpas interjeru, tieši mēbeļu iegādei ir jāpievērš īpaša uzmanība. Par jūsu sadarbības partneri mēbeļu izvēlē var kļūt dizainakresli.lv, jo tas ir uzņēmums, kas piedāvā gaumīgas un kvalitatīvas Latvijā ražotas mēbeles.

Uzņēmuma dizainakresli.lv piedāvājuma klāstā ir ne tikai krēsli, bet arī galdi, korpusa mēbeles (piemēram, kumodes un plaukti), mēbeles bērniem un pat interjera priekšmeti (žurnālu turētāji, trauki u.c.). Visas dizainakresli.lv piedāvātās mēbeles ir ļoti ergonomiskas – tās ir vieglas un izturīgas, jo ražotas no liekti līmētā finiera, par virskārtu ņemot bērzu, ozolu, riekstu, zebrano vai citu koku.

Liekti līmētā finiera tehnoloģija sniedz iespēju mēbelēm piešķirt ļoti elegantas un smalkas līnijas. Dizainakresli.lv piesaista vadošos Skandināvu interjera dizainerus, lai vienmēr saviem klientiem piedāvātu funkcionālas un estētiski pievilcīgas mēbeles jebkurai gaumei – gan klasikas cienītājiem, gan tiem, kurus interesē jaunākās modes tendences interjerā.

Dizainakresli.lv radīto mēbeļu klāstā ir piedāvājums visdažādākajām telpām – te atrodami kā konferenču krēsli, apmeklētāju krēsli, apspriežu galdi, datorgaldi, restorānu galdi un bāra krēsli, tā arī atpūtas krēsli mājām, ēdamgaldi, naktsgaldiņi, barošanas krēsliņi bērniem un vēl daudz kas cits. Ja plānots kāds lielāks pasākums, dizainakresli.lv piedāvā arī mēbeļu nomu – tas būs ērts risinājums gan lielākām sanāksmēm, gan dažādiem svētku pasākumiem.
Latvijā ražotu mēbeļu iegāde – tas ir ne tikai atbalsts vietējai uzņēmējdarbībai, jo šādai izvēlei ir arī savas praktiskās puses. Pirmkārt, samazinās piegādes izmaksas un piegādes laiks. Otrkārt, visa produkcija ir ērti apskatāma klātienē. Un, treškārt, dizainakresli.lv meistari ir ļoti atsaucīgi, tāpēc iespējams runāt arī par individuāliem risinājumiem.

Par uzņēmuma dizainakresli.lv meistarību liecina arī realizēto projektu ģeogrāfija – no Latvijas birojiem un dzīvokļiem līdz pat restorānam Polijā, uzņēmumam Beļģijā, hotelim Čehijā, villai Somijā, kā arī kapellai un viesnīcai ASV!

Dizainakresli.lv – elegance un kvalitāte, kas bagātinās ikvienu interjeru.