2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Skaistas un koptas paduses ik dienu – palīdzēs lāzerepilācija

Skaistas un koptas paduses ik dienu – palīdzēs lāzerepilācija

Paduses ir viena no tām ķermeņa zonām, kur visbiežāk tiek likvidēts nevēlamais apmatojums. To dara vairums sieviešu, kā arī padušu apmatojumam arvien vairāk uzmanības pievērš arī vīrieši, izvēloties no tā atbrīvoties. Tomēr gludu un koptu padušu uzturēšana nebūt nav viegls uzdevums. Matiņi padusēs mēdz ataugt ļoti ātri.

Tie, kuri izvēlas paduses skūt, zina, ka vajadzēs to darīt gandrīz katru dienu vai ik pārdienām, jo mazie ataugušie matiņi ir pamanāmi ļoti ātri. Paduses ar matiņiem arī vairāk svīsts, tajās veidojas baktērijas, rodas nepatīkams aromāts. Padušu uzturēšana labā formā īpaši grūta ir vasarā, kad ir karsts un kad vairāk izvēlamies apģērbu ar atkailinātiem pleciem.

Tāpat, skujot vai arī vaksējot paduses, ļoti bieži matiņi ieaug, veidojot sāpīgus un neglītus izsitumus. Kopumā tādas nelielas ķermeņa zonas kā padušu kopšana sagādā gana daudz raižu, lai būtu vēlme meklēt kādu ilglaicīgāku un efektīvāku risinājumu. Lāzerepilācija un tās sniegtie ieguvumi ir viens no veidiem, kā uz ilgāku laiku iegūt gludas un koptas paduses, kuras nav jāslēpj no apkārtējo skatieniem. 

Lāzerepilācija padusēm – ātra un mazsāpīga

Tā kā padušu laukums ir salīdzinoši mazs, tad to apstrāde ar lāzeru neaizņem daudz laika, vidēji tās būs 10 minūtes, kuru laikā tiks iznīcinātas to matiņu saknes, kas atrodas aktīvajā augšanas fāzē. Jau pēc pirmās lāzerepilācijas reizes matiņi padusēs ataugs daudz maigāki, retāki un nemanāmāki. 

Arī izmaksas padušu zonas apstrādei ar lāzeru ir salīdzinoši pieejamas. Vidēji viena procedūra izmaksās 70-80 eiro. Ja parēķina ilgtermiņā, tad tas ir saprātīgs ieguldījums savā izskatā un komfortā. Vairāk par lāzerepilācijas cenām un pašu procedūru ar jaunākās paaudzes iekārtu varat uzzināt:
http://eraesthetic.lv/pakalpojumi/lazerepilacija-ar-aleksandrita-lazeri-candela-gentlelase-pro

Lāzerepilācija arī ir mazsāpīga procedūra, jo tās laika āda tiek atvēsināta un nomierināta. Izjūtas atkarīgas no katra klienta jutības un sāpju sliekšņa, bet vairums klientu izjūt vien nelielu dzelšanas sajūtu, kas ir viegli paciešama. 

Lāzerepilācija atbrīvos no ieaugušiem matiņiem

Lāzerepilācijas gadījumā ļoti būtisks papildu ieguvums ir iespēja atbrīvoties no ieaugušo matiņu problēmas. To var novērst jau ar pirmo lāzerepilācijas procedūru. Lāzerepilācija ne tikai atbrīvo no ieaugušiem matiņiem, bet vispār uzlabo ādas izskatu un stāvokli, padarot padušu zonu daudz pievilcīgāku un koptāku. Tieši šis ir viens no iemesliem, kāpēc daudzas sievietes izvēlas lāzerepilāciju padusēm, jo citas matiņu likvidēšanas metodes viņu padusēm liek izskatīties tumšām, plankumainām un iekaisušām.

Paliekošam efektam jāiziet lāzerepilācijas kurss

Lāzerepilācijas darbības specifika ir tāda, ka gaismas stars var iedarboties tikai uz aktīvajā augšanas fāzē esošu matiņu. Bet visi matiņi neaug reizē. Tāpēc, lai apstrādātu un iznīcinātu visus matiņu, nepieciešams iziet pilnu kursu, kurā ietilpst vidēji 4-6 procedūras, kuru intervāls ir 6-12 nedēļas. Pēc pamatkursa veikšanas būs redzams paliekošs efekts, kas ļaus izbaudīt gludas un skaistas paduses nedēļu no nedēļas.

Lai saglabātu šādu efektu, būtiska nozīme ir arī profilakses un atjaunojošajām procedūrām kuras ir jāveic 1-2 reizes gadā, atkarībā no individuāliem faktoriem. Ja profilaksi neveic, matiņi ar laiku diemžēl ataug.

Kas jāievēro pirms un pēc procedūras
Lai padušu apstrāde ar lāzerepilācijas metodi būtu efektīva un droša, ir jāievēro daži nosacījumi gan pirms, gan pēc procedūras.

Piemēram, pirms lāzerepilācijas procedūras matiņus padusēs nedrīkst vaksēt un nekādā citā veidā izraut, nedrīkst traumēt matiņu sīpolus, jo citādi lāzers nespēs tos apstrādāt un iznīcināt. Tāpat pirms procedūras nevajadzētu apmeklēt solāriju, lietot saules aizsargkrēmus un pašiedeguma līdzekļus. Svarīgi arī, lai āda apstrādājamajā zonā būtu vesela un bez iekaisumiem. Diemžēl lāzerepilāciju nevar veikt grūtniecības laikā un arī tiem klientiem, kuri slimo ar onkoloģiskām saslimšanām. 

Pēc lāzerepilācijas procedūras paduses ir jāsaudzē. Dažas dienas pēc tam nedrīkst izmantot dezodorantu, iet pirtī, peldēties, apmeklēt solāriju un sauļot paduses tiešos saules staros. Starp procedūrām matiņus padusēs nedrīkst vaksēt un citādā veidā izraut.