2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī darbu sācis elektro vairumtirdzniecības uzņēmums “Baltik Elektro"

Jēkabpilī darbu sācis elektro vairumtirdzniecības uzņēmums “Baltik Elektro"

Jēkabpilī, atverot ceturto filiāli Latvijā, martā darbu sākusi "Baltijas Elektro Sabiedrība" – viens no vadošajiem uzņēmumiem elektro vairumtirdzniecības jomā. Uzņēmuma filiāles darbojas Rīgā, Liepājā, Rēzeknē un tagad arī Jēkabpilī.

Uzņēmuma oficiālā adrese ir Krustpils novada, Krustpils pagasta “Asnāti” un tas atrodas pie pašas pilsētas robežas Rīga-Daugavpils šosejas malā, pievedceļš vairumtirdzniecības bāzei ir pirms vēsturiskās zīmes “Jēkabpils”, braucot virzienā uz pilsētu.

"Baltik Elektro" Jēkabpils filiāli vada Ēriks Šperga, komandā strādā vēl divi darbinieki – Sintija Pastare un Māris Čandars. Visus trīs uzņēmuma filiālē sastapām dienā, kad vēl pilnā sparā ritēja telpu iekārtošana un preču izvietošana.

Ēriks Šperga stāsta, ka filiāles atvēršanas mērķis Jēkabpilī ir piegādāt preces klientiem Jēkabpils, Madonas, Aizkraukles, Līvānu, Viesītes, Aknīstes un citiem tuvējo pilsētu un novadu klientiem. "Baltik Elektro" galvenie klienti ir visi uzņēmumi jeb juridiskās personas, kam nepieciešami visdažādākā veida elektromateriāli – instalācijas, automātika, apgaismojuma preces, vadi un kabeļi, darbarīki un speciālās iekārtas. Uzņēmuma darbinieki aicina ikvienu apmeklēt uzņēmuma jauno filiāli, iepazīties ar plašo sortimentu un pirmajiem uzzināt aktuālos jaunumus.

"Baltik Elektro" - viens no vadošajiem elektro vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kurš savu veiksmīgo darbību veic jau 24 gadus un tālajā 1999. gadā "Baltik Elektro" pievienojās "Würth" grupai.

Uzņēmums ir ar labu reputāciju un stabilas vērtības – izcils partneris ikvienam uzņēmumam. Filiāles vadītājs arī piebilst, ka "Baltik Elektro" ilgā darba pieredze ir stabilitātes paraugs un klientu uzticības rezultāts.

Ēriks Šperga stāsta, ka uzņēmuma noliktavas sortimentā ir gan ikdienas darbos nepieciešamās preces un instrumenti, kuri paredzēti elektriķiem, montāžniekiem un citiem nozares pārstāvjiem, gan specifiskas un ekskluzīvas preces, par kurām konsultācijas un labākos risinājumus sniegs īstena profesionāļu komanda.

Zinošā "Baltik Elektro" komanda nebaidās no izaicinājumiem un risina klienta sarežģītos tehniskos jautājumus, nodrošinot atbildes uz dažādu kategoriju jautājumiem. Individuāla pieeja klientam ir viena no lielākajām vērtībām veiksmīgam biznesam. Liela daļa nepieciešamo preču ir uzņēmumā uz vietas, ja nepieciešama kāda īpaša prece, šeit iespējams to pasūtīt. Piegāde ir no vienas dienas līdz trim nedēļām, atkarībā no preces specifikas.

"Baltik Elektro" tirgū no citiem uzņēmumiem atšķiras ar piedāvāto izstrādājumu kvalitāti, kas tiek piegādāti no labākajiem šīs sfēras uzņēmumiem.

Ēriks Šperga stāsta, ka uzņēmums rīko dažādus izglītojošus un informatīvus seminārus klientiem. Tādā veidā nodrošinot klientu informētību par aktualitātēm tirgū un par jaunumiem no piegādātājiem.

Arī darbinieki patstāvīgi tiek apmācīti un tiek pilnveidotas viņu zināšanas, lai klientiem spētu nodrošināt augstākas kvalitātes atbildes uz jautājumiem un rastu labākos risinājumus.

"Baltik Elektro" ir uzņēmums, kurš attīstās un pilnveidojas, regulāri paplašina sortimentu, piedāvā arī ekskluzīvas preces, kā arī vērš uzmanību uz lielāko vērtību – klientu.

Komentāri (0-3/3)

  • Zinātājs.
    02.07.2018 18:34
    Jēkab. Tad jau nemaz neesi tur iepircies un nepārzini ne velna no viņu ieņēmumiem. Ierodies un pārliecinies par savu maldinošo informāciju. Protams lētāk ir iegādāties ķīniešu štruntus,nekā kvalitatīvu materiālu ar garantiju, bet izskatās, ka Tev ir labāk zināms.
  • Cityfinances
    02.07.2018 18:34
    Manuprāt investīcijas ir labāka finansējuma piesaistes metode, lai attīstīt uzņēmumu. www.cityfinances.lv
  • Jekabs
    02.07.2018 18:34
    Baltik elektro ne tuvu nav vadošais uzņēmums elektromateriālu vairumtirdzniecībā Latvijā! Pie tam katru gadu strādā ar mīnusiem... Dārgs kantoris.

Atstājiet komentāru