2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Kredīts ceļojumam – mūsdienīgs risinājums jūsu atvaļinājumam

Kredīts ceļojumam – mūsdienīgs risinājums jūsu atvaļinājumam

Tuvojas vasara, un ir vērts aizdomāties, kur pavadīt brīvo laiku - vai sauļojoties kādā jūras krastā kādā dienvidu valstī, vai izstaigāt nepazīstamas vietas un apskatīt senos pieminekļus. Ir pagājuši laiki, kad ceļojumu cenas bija ļoti augstas un par to nācās maksāt visu summu uzreiz. Daudziem Latvijas iedzīvotājiem ceļošana bija kaut kas, par ko varēja tikai sapņot, kaut kas ekskluzīvs un ne visiem pieejams.

Tagad ceļošana ir pieejama ikvienam! Ir ļoti daudz izdevīgu ceļojuma piedāvājumu, kā arī ir plašā izvēle budžeta naktsmītnēm. Ceļojumus atvaļinājumā parasti ir nepieciešams ieplānot laicīgi, rezervējot vēlamās lidmašīnas biļetes un viesnīcas. Plānojot savu ceļojumu iepriekš, jums ir iespēja saņemt daudz izdevīgākus cenu piedāvājumus.

pic

Situācijas, kad kredīts ceļojumam var būt nepieciešams

Bet kas jādara, ja biļetes jau ir nopirktas, viesnīca ir rezervēta, bet pēkšņi jūs saprotat, ka ceļojumā laikā jums nepietiks naudas izklaidei vai suvenīru iegādei. Proti, nav jēgas izbojāt vai pat atcelt tik ilgi gaidīto ceļojumu tāpēc vien, ka nepietiek naudas.

Otra situācija, kad kredīts ceļojumam var būt nepieciešams, ir pēkšņi saņemts piedāvājums steidzīgi doties ceļojumā par ļoti izdevīgo cenu. Tūrisma aģentūras bieži vien piedāvā akcijas un atlaides saviem pakalpojumiem, kā arī pēdējā brīža ceļojumus. Kurš gan nevēlētos doties uz eksotiskām valstīm, īpaši, ja tas maksā divreiz lētāk no sākotnējas cenas. Naudas trūkums nedrīkstot iznīcināt jūsu sapni.

Šīm un līdzīgām situācijām var būt divi risinājumi: aizņemties naudu no draugiem vai paņemt patēriņa kredītu bankā vai citā finanšu iestādē.

Kā izmantot kredītu ceļojumam?

Ceļošana ir svarīga dzīves sastāvdaļa. Ļoti daudz kredītu tiek ņemti tieši šim mērķim. Tūrisma aģentūras piedāvā noformēt kredītu visiem sezonas ceļojumiem: pēdējā brīža piedāvājumiem, kruīziem, aviobiļetēm, viesnīcām, autobusu tūrēm un citiem pakalpojumiem. Katrai aģentūrai ir savi kredīta nosacījumi. Parasti, ja kredīta summa ir virs 1000 eiro, tad pirmā iemaksa ir aptuveni 10%. Dažās tūrisma aģentūras savās mājas lapās piedāvā izmantot kredītu kalkulatoru, ar kuru ir ļoti ērti aprēķināt ikmēneša maksājumus un procentu likmes.

Ja jūs plānojat doties uz eksotiskiem zemēm vai uz ilgāku atpūtas periodu, tad naudas summa būs lielāka. Šādā situācijā ir vērts paņemt aizdevumu no bankas. Pastāvīgi ienākumi un nesabojāta kredītvēsture nodrošinās naudas līdzekļus jūsu sapņa izpildei. Aizdevuma atmaksas termiņš parasti ir no 3 līdz 36 mēnešiem.

Īslaicīgus ceļojumus, atvaļinājumu Igaunijā vai Lietuvā, kā arī atpūtu tepat Latvijā kopā ar ģimeni ir iespējams finansēt ar patēriņa (ātro) kredītu palīdzību. Ikviens var iegādāties sev ilgi kāroto ceļojumu pateicoties šāda aizdevuma saņemšanas iespējām. Kredīta summu var segt pakāpeniski vairākos maksājumos.

Patēriņa kredītu ir vienkāršāk iegūt, jo to var noformēt ar interneta palīdzību, norādot personīgo informāciju un nepieciešamo naudas summu. Jums būs viegli iegūt šo kredītu, ja:

 - Jūsu vecums ir virs 18 gadiem;
 - Jūs esat Latvijas iedzīvotājs;
 - Jūsu ienākumi ir regulāri un pierādāmi.

Šāds ātrais aizdevums ar elastīgiem noteikumiem un draudzīgiem procentu likmēm ir ērts risinājums tiem, kas vēlas baudīt izcilu atpūtu no ikdienas vai dodoties uzārvalstīm.

Pēc atgriešanas no ceļojumā jums jāizdomā, kā varēsiet atmaksāt kredītu. Ja kredīta summa nav pārāk liela (200-300 eiro), jūs varat aizņemties no radiem vai draugiem, vai lūgt no darbadevēja avansu kredīta segšanai.

Ātrais kredīts ļaus visas šīs lietas ieplānot un realizēt laicīgi.

Saņemt vairāk informācijas par šo tēmu ir iespējams, uzklikšķinot uz kredits24h.lv

Foto: no interneta

Atstājiet komentāru