2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Laša šašliks ar ķirštomātiem un papriku 

Laša šašliks ar ķirštomātiem un papriku 

Vasarīga alternatīva klasiskajam cūkgaļas vai vistas gaļas šašlikam – laša filejas iesmiņi. Pamīšus uz bambusa iesmiņiem sadur arī ķirštomātus un papriku, lai gardāka maltīte.

Sastāvdaļas: ½ citrona sula, 3 ĒK olīveļļa, 1 TK sāls, pēc garšas pipari, 500 ~g laša fileja, ķirštomāti, paprika.

Pagatavošana: Laša fileju sagriež palielos kubiņos. Saber bļodā, pārlej ar svaigi spiestu citronu sulu, olīveļļu. Pievieno garšvielas un viegli apmaisa. Papriku sagriež palielos gabaliņos. Pamīšus uzdur laša gabaliņus, ķirštomātus un paprikas gabaliņus uz aukstā ūdenī izmērcētiem bambusa iesmiņiem. Laša iesmiņus grilē uz karstām oglēm, līdz fileja gatava – aptuveni 4-5 minūtes.

Lai labi garšo!

Atstājiet komentāru