2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Konkursā uz SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes locekļa amatu pieteikušies septiņi pretendenti

Konkursā uz SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes locekļa amatu pieteikušies septiņi pretendenti

Jēkabpils novada pašvaldības izsludinātajā konkursā uz SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes locekļa amatu pieteikušies septiņi pretendenti.

Tiekoties preses konferencē ar vietējo plašsaziņas līdzekļu žurnālistiem pašvaldības izpilddirektors Uldis Skreivers informēja, ka pieteikumi saņemti gan no pretendentiem Jēkabpilī, gan Rīgā. Ne visi, kas pretendējot uz darbu valdē ir mediķi, vairums esot dažāda līmeņa vadītāji. Patlaban notiekot pieteikumu izvērtēšana vai pretendents atbilst konkursa izvirzītajām prasībām, saskaņā ar iesniegtajiem dokumentiem, pēc tam ar katru tikšot veiktas pārrunas un izvēlēts atbilstošākais kandidāts.

Jau ziņots, ka šī gada maijā darbu slimnīcas valdē atstāja tās vadītāja Margarita Epermane (bijusī Meļņikova). Pēc tam, konkursa kārtībā, slimnīcas vadība tika uzticēta Ervīnam Keišam. Savukārt septembra sākumā atlūgumu iesniedza valdes loceklis Renārs Putniņš. Pirms otra valdes locekļa  atlūguma saņemšanas, pašvaldība jau bija izsludinājusi konkursu uz slimnīcas valdes locekļa amatu. Kā zināms saskaņā ar statūtiem Jēkabpils slimnīcas valdē paredzēta trīs darbinieku sastāvā, taču jau ilgāku laiku tā strādā divu cilvēku sastāvā.

Komentāri (0-1/1)

  • ES
    13.09.2022 11:05
    Gde spisok? Tancorof v stuģiju!

Atstājiet komentāru