2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

SIA “JK Namu pārvalde”: Tiek apķēpātas gan fasādes, gan kāpņu telpu sienas un grīdas

Par apķēpātām daudzdzīvokļu māju fasādēm Namu pārvaldei ziņo paši iedzīvotāji, kā arī to piefiksē mūsu darbinieki. „Mākslas darbi” gan tiek aizkrāsoti, taču bieži vien tas ir īslaicīgs risinājums, jo ķēpājumi uzrodas atkal, apliecinot, ka tā ir gluži vai cīņa ar vējdzirnavām.

Nesen aizkrāsotais Draudzības alejas 8.mājas tunelis atkal zaigo košās krāsās (aprīlī kārtējo reizi ķēpājums novērsts), savukārt Krasta ielas 61.mājas fasādi „rotā” „daiļrunīgi” veltījumi tikai pašiem autoriem zināmām personām. Vēl kāds vai kādi šopavasar Nameja ielas 20C.mājas kāpņu telpā acīmredzot strādājuši ar trafaretu, aizrautībā nopūšot grīdu un, jādomā, iedvesmas pārņemti, uz sienas atstāja savus „autogrāfus”. Jāpiebilst, ka šīs mājas kāpņu telpā pērn veikts kosmētiskais remonts, un dažu bezatbildīgu personu dēļ atkal jāiegulda darbs, laiks un līdzekļi, lai zīmējumus aizkrāsotu.

Grūti iedomāties, ka pensionārs nakts aizsegā nododas ķēpāšanas nedarbiem, tas, loģiski skatoties, tomēr ir jaunākās paaudzes veikums. Ja ir vēlme mākslinieciski izpausties, tad to pēc sirds patikas var darīt savā dzīvoklī, bet neuzlieciet par pienākumu citiem iedzīvotājiem apmaksāt jūsu bezdarbības izpausmes kāpņu telpās un uz fasādēm. Tādi šķietami sīkumi kā bērna vēlme iegādāties, piemēram, krāsu baloniņus un tas, ka viņš pārrodas mājās noķēpājies ar krāsu: ir svarīgi šīm lietām pievērst uzmanību, stāstīt par atbildību pret pārējiem cilvēkiem un cieņu pret vidi, kurā dzīvo.

Tāpat aicinām nebūt vienaldzīgiem un piefiksēt jebkādus postīšanas darbus, un nav svarīgi, vai tā ir jūsu, vai sveša māja, kam tie tiek nodarīti! Mēs dzīvojam vienā pilsētā, un vainīgajiem ir jāatbild par savu rīcību! Galu galā tikai no mums ir atkarīgs, lai mājas, pagalmi un rotaļu laukumi būtu sakārtoti, droši un tajos būtu patīkami uzturēties!

Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste

Foto: SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru