2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola pievienojusies partijai "Progresīvie"

Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola pievienojusies partijai "Progresīvie"

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola nupat paziņojusi par pievienošanos partijai "Progresīvie", no kuras saraksta ar pirmo numuru startēs šogad gaidāmajās Jēkabpils domes vēlēšanās, aģentūrai LETA informēja partija.

Ozola iepriekš Jēkabpils domē tika ievēlēta no nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK saraksta, bet vairs nav šī politiskā spēka rindās.

Kristīne Ozola uzsver, ka Jēkabpils novadam ir jāveidojas kā ekonomiski attīstītam reģionam, kur katram iedzīvotājam - gan pilsētās, gan laukos, tiks dota vienlīdzīga iespēja demokrātiskā procesā lemt par sev svarīgiem jautājumiem, kā arī saņemt kvalitatīvus pakalpojumus pēc iespējas tuvāk savai dzīvesvietai.

Ozola arī piedalījās "Progresīvo" Jēkabpils reģionālās nodaļas dibināšanā. Kā skaidro partijā, ņemot vērā noslodzi Jēkabpils pilsētas domes vadības darbā, Ozola uzņēmās nodaļas vadītājas vietnieces pienākumus, savukārt par nodaļas vadītāju tika ievēlēta politiskās partijas biedre Alla Beļinska.

Beļinska 2018.gada 13.Saeimas vēlēšanās kandidēja no partijas "Saskaņa" saraksta. Jaunā partijas Jēkabpils nodaļas vadītāja ikdienā viņa vada Latvijas Cistiskās fibrozes biedrību un sociālās rehabilitācijas atbalsta centru "Viesītei". Partijas nodaļai pievienojušies arī Jēkabpils valsts ģimnāzijas sporta pedagogs Aivis Kokins, Jēkabpils novada bāriņtiesas priekšsēdētāja Ina Gusāre, Latvijas Universitātes Jēkabpils filiāles vadītāja Daina Spuriņa un "citi Jēkabpils reģionā labi zināmi cilvēki", teikts politiskā spēka paziņojumā.

Ozolas un jauno biedru pievienošanos partijai "Progresīvo" līdzpriekšsēdētāja Antoņina Ņenaševa vērtē kā pozitīvu tendenci. Viņa norādīja, ka "Progresīvie" sekmīgi dibina pārstāvniecības visā Latvijā - "sākot no Vidzemes, Latgales līdz Zemgalei un Kurzemei, piedāvājot savu videi draudzīgo, sociāli atbildīgo un uz moderniem, labas pārvaldības principiem balstīto pašvaldības redzējumu arī ārpus Rīgas". Ņenaševa arī atzinīgi vērtē, ka tik nozīmīgie Jēkabpils pilsētas, Krustpils, Salas, Viesītes, Aknīstes novadi tiks pārstāvēti gaidāmajās vēlēšanās.

Komentāri (0-1/1)

  • Bērziņš dakters
    07.02.2021 09:32
    Tikai sestdien, 6. februārī, Latvijā sākas 120 dienu garais priekšvēlēšanu aģitācijas periods pirms pašvaldību vēlēšanām, kas ilgs līdz vēlēšanu dienai – 5. jūnijam.
    5.februārī tas nebija atļauts.

Atstājiet komentāru