2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils bērnudārzā “Auseklītis” saslimušo ar Covid-19 skaits palielinājies līdz 12 personām

Jēkabpils bērnudārzā “Auseklītis” saslimušo ar Covid-19 skaits palielinājies līdz 12 personām

Līdz, pirmdienai 13.novembrim saslimušo ar Covid-19 skaits bērnudārzā “Auseklītis” palielinājies līdz 12 personām.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis informēja, ka līdz 13.novembrim Covid-19 ir konstatēts deviņiem bērnudārza darbiniekiem. Savukārt pagājušajā nedēļā tika ziņots, ka ar Covid-19 saslimuši arī trīs bērni. Līdz ar to kopējais saslimušo ar koronavīrusu skaits iestādē palielinājies līdz 12 personām. Zināms, ka šonedēļ analīzes uz Covid-19 nodos vēl vairāki bērnudārza darbinieki, tas nozīmē, ka saslimušo darbinieku skaits var pieaugt.

Jau ziņots, ka bērnudārzs “Auseklītis” ir slēgts. Lai nepakļautu personas inficēšanās riskam, ierobežotu  Covid - 19 vīrusa izplatīšanos un nonākšanu sabiedrībā, kā arī lai netiktu apdraudēta visas sabiedrības drošība un veselība, 13.novembra ārkārtas Jēkabpils domes sēdē deputāti lēma uz divām nedēļām slēgt pirmsskolas izglītības iestādi „Auseklītis” un noteikt iestādē karantīnu. Pieņemtajā lēmumā noteikts, ka pirmsskolas izglītības iestādē “Auseklītis” iespēju robežās var tikt organizēts attālinātais darbs un attālinātais mācību process.

Pirmsskolas izglītības iestāde “Auseklītis” slēgta līdz 27.novembrim.

Komentāri (0-1/1)

  • Līga
    17.11.2020 11:33
    Bezatbildīgi vazājas ar jau saņemtu pozitīvu rezultātu! Un kā ir ar Kūku pamatskolu? Esot slēgta kopš piektdienas, 12. novembra, bet neukr nav informācijas. Skolas darbiniekus redzu staigājam apkārt!!!

Atstājiet komentāru