2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī papildināts bērnudārza “Zvaigznīte” rotaļu laukums

Par 4000 eiro, ko Jēkabpils pilsētas pašvaldība ieguvusi par atzinību konkursā "Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2018", pirmsskolas izglītības iestādē "Zvaigznīte" Jēkabpilī ar jaunu aprīkojumu papildināts rotaļu laukums, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Bērnu rotaļu laukumā izveidots virvju tunelis ar slīdkalniņu un divu veidu virvju šķēršļu trases - ar dēlīšiem un ar trapecēm.

"Bērni ir mūsu nākotnes pamats, tāpēc piešķirtais finansējums konkursā tiek novirzīts tieši šim mērķim - radīt labāku brīvā laika pavadīšanu pilsētas mazākajiem iedzīvotājiem," atklāj pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps (GKML).

Jau ziņots, ka Jēkabpils pašvaldība konkursā saņēma apbalvojumu papildu nominācijā par ieguldījumu darbā ar jauniešiem.

Komentāri (0-2/2)

  • Par bērnu labklājību
    11.07.2019 11:10
    Man arī interesē, kapēc viss tiek iguldīts filiāles ēkā? Jaunajā ielā jau bija skaisti laukumiņi. Tajā pašā laikā Meža ielā viss ir no padomju laikiem. Vecāki vāc naudu, lai atjaunotu laukumiņus un radītu tos interesantākus bērniem. Kapēc tāda nevienlīdzība?? Visi dārziņi jau ir labiekārtoti bērnu aktivitātēm ārā, izņemto Meža ielas Zvaigznīti. Ar ko mūsu bērni ir sliktāki?????
  • Nukse
    10.07.2019 17:20
    Tas ir vis skaisti,bet kapēc vairāk līdzekļu iegulda vienmēr poļu skolas ēkā,nekā meža ielas filiālē,kur laukumiņi nav aprīkoti ar speciāliem slidkalniņiem utt..

Atstājiet komentāru