2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Izsludina konkursu uz SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes amatiem

Izsludina konkursu uz SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes amatiem

Jēkabpils pilsētas pašvaldība šonedēļ izsludināja konkursu uz jaunu SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes priekšsēdētāja un vēl vienu valdes locekļa amatu.

Pretendentiem izvirzītas vairākas prasības, tajā skaitā arī akadēmiskā augstākā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība medicīnas vai veselības zinātņu nozarē; valsts valodas zināšanas; angļu valodas zināšanas tādā apjomā, kas ļauj lasīt un saprast drukātu tekstu, sagatavot rakstisku tekstu, uzturēt dialogu, orientēties profesionālajā terminoloģijā. Tāpat arī tiek prasīta pieredze vadošā amatā. Pretendentiem jābūt arī ar nevainojamu reputāciju, kā arī izpratnei un zināšanām par medicīnas pakalpojumu sniegšanas kārtību.

Pretendentu pieteikumus uz šiem amatiem pašvaldība gaida līdz 2.jūlijam. 

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” dalībnieku ārkārtas sapulcē no amata atsauca SIA "Jēkabpils reģionālā slimnīca" valdes priekšsēdētāju Gvido Liepiņu, kurš amatā iecelts 2018.gada maijā. Viņš sola sūdzēt tiesā Jēkabpils domi par atlaišanas pabalsta samazināšanu. Savukārt valdes locekle Inna Gellere ir iesniegusi atlūgumu, bet trešais valdes loceklis Andrejs Miļčevskis saglabā valdes locekļa amatu. 

Plašāk par konkursa prasībām lasiet ŠEIT.

Saistīta ziņa: SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes priekšsēdētāju Gvido Liepiņu atstādina no amata. Viņš pašvaldībai sola tiesu darbus

Atstājiet komentāru