2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

FOTO: Jēkabpilī norisinājies “Vakanču gadatirgus"

5.aprīlī Jēkabpils Agrobiznesa koledžā notika „Vakanču gadatirgus", ko organizēja Nodarbinātības valsts aģentūras Jēkabpils filiāle, sadarbībā ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Arī šogad apmeklētāju interese par pasākumu bija liela, jo darba meklētājiem tika piedāvātas aptuveni 600 vakances. Vakanču gadatirgus ir lieliska iespēja Jēkabpils un apkārtējo novadu darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informēt darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos.

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis:„Pašvaldībai ir svarīgi meklēt iespējas  investīciju piesaistei uzņēmējdarbības attīstībai, lai cilvēkiem būtu darbs. Arī darba tirgū  situācija šodien nepārtraukti mainās, mainās gan pieprasījums, gan piedāvājums, tādēļ ir svarīgi apmainīties ar informāciju, jebkurā situācijā meklēt risinājumu un darba iespējas. Paldies Nodarbinātības valsts aģentūras Jēkabpils filiālei par šī pasākuma organizēšanu un darba devējiem par atsaucību un to, ka viņi dod darba vietas pilsētas un reģiona iedzīvotājiem!”

Vakanču gadatirgus" Jēkabpilī norisinājās jau ceturto reizi.

Foto: jekabpils.lv/ Jānis Lācis

Atstājiet komentāru