2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” saka PALDIES ziedotājiem un atbalstītājiem!

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” saka PALDIES ziedotājiem un atbalstītājiem!

Jēkabpils dzīvnieku patversmes iemītnieku un darbinieku vārdā sakām lielu paldies ikvienam, kurš 2018. gadā sniedzis savu atbalstu un palīdzējis patversmes dzīvnieciņiem!

Vislielāko PALDIES ir pelnījuši tie sirsnīgie cilvēki, kuri adoptējuši kādu no patversmes suņiem vai kaķiem. Dzīvnieka izvēle ir ne tikai atbildīgs solis cilvēka dzīvē, bet arī milzīga laime dzīvniekam. Ticiet, šie ķepaiņi novērtēs jūsu palīdzību un kļūs par uzticamiem, mīļiem draugiem, kas Jūs nekad nenodos.

PALDIES tiem, kas šogad ir palīdzējuši patversmei, ziedojot! 2018. gadā Jēkabpils dzīvnieku patversmei kopumā saziedoti 3110.67 eiro, bet daudzi iedzīvotāji šī gada laikā ziedojuši arī klātienē vai lielveikalos- patversmei sagādājot suņu vai kaķu barību, kaķu tualetes smiltis, kakla siksniņas, segas, rotaļlietas dzīvniekiem u.c.

PALDIES arī uzņēmējiem, kuri izvieto ziedojumu kastes savos uzņēmumos- patversmē nonākušo suņu un kaķu aprūpei, šī palīdzība ir ļoti svarīga.

2018. gadā par saziedotajiem līdzekļiem dzīvnieku patversmei iegādāts žogs, 4 suņu būdas, kaķu un suņu barība, bļodiņas un to statīvi kā arī rotaļlietas. Ziedojumi tiek tērēti tikai Jēkabpils dzīvnieku patversmes apsaimniekošanai un dzīvnieku kopšanai, no tiem netiek apmaksātas darbinieku algas.

PALDIES, KA VĒLATIES DZĪVNIECIŅIEM PALĪDZĒT!

Ziedojumu konts: LV80UNLA0009003467779, A/S SEB banka
PVN Reģ.Nr. LV45403006010
Jēkabpils dzīvnieku patversme atrodas Zvaigžņu ielā 1a, Jēkabpils
Darba laiks: No Pirmdienas- Piektdienai- 8:00- 15:00, S.- Sv.- no 9:00- 12:00

Informāciju par šobrīd patversmē esošajiem dzīvnieciņiem iespējams uzzināt mājaslapā www.jekabpilspatversme.lv, vai zvanot patversmes kopējai pa tālruni 28342253

Informāciju sagatavoja:
Ieva Gādmane
SIA “Jēkabpils pakalpojumi”
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru