2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Tapuši Jēkabpils supervaroņi – Sēle un Jēcis!

Tapuši Jēkabpils supervaroņi – Sēle un Jēcis!

Krustpils kultūras nams, sadarbībā ar Jēkabpils Tautas namu, no 27. maija līdz 7. jūnijam bija izsludinājis konkursu “Uzzīmē savu Jēkabpils supervaroni”, kas varētu kļūt par bērnu draugu dažādos pasākumos pilsētā, portāla Radio1.lv redakciju informēja Krustpils kultūras nama pasākumu organizatore Vita Artjomenko.

Konkursa organizatori saka paldies mazajiem māksliniekiem, kas piedalījās – paldies, Melānija Laiviniece, kā arī Pii “Kāpēcītis” “Margrietiņu” grupiņai.

Visi darbi bija interesanti un ar savu stāstu, bet īpaši konkursa rīkotājus uzrunāja Melānijas iesniegtais zīmējums, kur tika attēloti divi supervaroņi – Jēcis un Sēle. Citējot mazo autoru: “Tas ir Jēkabpils supervaronis Jēcis, viņš ir tikpat stiprs kā upe Daugava. Supervarone Sēle ir pati gudrākā visā Jēkabpilī, viņa zina Jēkabpili un vēsturi. Viņi abi ir tikpat skaisti kā Jēkabpils daba.  Viņu darbs ir palīdzēt bērniem uzzināt kaut ko jaunu par Jēkabpili. Jēcis kopā ar bērniem sporto.”

Šie divi uzzīmētie supervaroņi tiek pārvērsti tēlos, kas turpmāk kopā ar bērniem līdzdarbosies un priecēs dažādos Kultūras pārvaldes pasākumos Jēkabpilī, kas paredzēti bērniem.  Pirmais pasākums, kur varēs tikties ar šiem varoņiem būs “Pasaku vakars” Jēkabpils Tautas namā.

Atstājiet komentāru