2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils bērnudārzā “Zvaniņš” atklāj "Meža taku" (FOTO)

Piektdien, 10.janvārī Jēkabpils pirmsskolas izglītības iestādē “Zvaniņš” atklāja “Meža taku”. Svinīgajā pasākumā piedalījās bērnudārza vadība, audzēkņi, vecāki, būvnieki, Jēkabpils domes vadība un masu mediji.

Uzrunājot pasākuma dalībniekus, bērnudārza vadītāja Silvija Bērziņa sacīja, ka vajag sapņot, jo ja ir sapnis un, ja cilvēks kaut ko ļoti vēlas, tad tas piepildās. Viņa sapni par “Meža taku” bērnudārza teritorijā lolojusi vairākus gadus, ar šo ideju gājusi uz Jēkabpils pilsētas pašvaldību un guvusi atsaucību.

Meža taku jeb priedēs iekārtu dažādu šķēršļu joslu izveidoja uzņēmums MK “Dizains”. Tā izpilddirektors Sergejs Semjonovs sarunā ar masu medijiem sacīja, ka viņu piedāvātais priekšlikums izrādījies visizdevīgākais un uzņēmums uzvarējis konkursā. “Meža takas” ierīkošana izmaksājusi 9728 eiro.

Pasākuma svinīgajā daļā bērnudārza “Zvaniņš” kolektīvs Jēkabpils mēram Aivaram Krapam dāvāja no mazuļu zīmējumiem par “Meža taku” veidotu grāmatu, savukārt Jēkabpils domes vadība bērnudārza audzēkņiem dāvināja grozu ar konfektēm. Par takas izveidi pateicās arī iestādes vecāku padomes pārstāvji.

Pasākuma svinīgā daļa noslēdzās ar lentas pārgriešanu un takas oficiālu atklāšanu. Pēc tam divi no bērnudārza vecākās grupiņas audzēkņiem pirmie izgāja atklāto šķēršļu joslu. Pasākuma neoficiālajā daļā vecāko grupiņu bērni stājās rindā, lai patstāvīgi vai ar audzīnātāju atbalstu izietu “Meža taku”.

Komentāri (0-3/3)

  • viedoklis
    11.01.2020 21:41
    Šitai vadītājai-pensionārei sen laiks mājās zeķes adīt.Dotu iespēju jauniem cilvēkiem kandidēt uz vadošiem amatiem.Katrā dārziņā savi plusi,mīnusi.Pirms gadiem tieši " Zvaniņā" bija uzliesmojusi infekcija, kad saslima daudzi bērni.Gadās visādi, nav ko te vienu pensionāri celt, bet citas vadītājas pelt.Žēl, ka penši paši neprotās aiziet... te runāju par daudzām darbavietām.
  • Mamma
    11.01.2020 10:26
    Kāda vadītāja, tāds arī bērnudārzs. Cik zinu naudu visiem bērnudārziem piešķir vienādi. Bet kā to prot izlietot?
  • Ronnja
    11.01.2020 00:42
    Ļoti skaisti izveidota bērnudārza meža taka, bet paskatoties pāri ielai uz otru bērnudārza "Meža taku" šķiet ļoti liela atšķirība un paliek skumji.

Atstājiet komentāru