2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpils dejotāji iesaistās labdarbības festivālā “Dvēseles elpa”

Jēkabpils dejotāji iesaistās labdarbības festivālā “Dvēseles elpa”

Deju ansambļa “Pastalnieki” un deju grupas “Kreicburga”  lielā visu paaudžu dejotāju saime šo svētdien 24.novembrī piedalīsies labdarības festivālā ar ziedojumu, savukārt DA “Pastalnieki” iepriecinās klātesošos skatītājus ar dažādām programmas dienas un noslēguma koncertā.

Lapdarības festivāls "Dvēseles elpa", kas norisināsies VEF kultūras pilī norit jau sesto gadu tradicionāli šis festivāls notiek novembrī  un ir pieskaņots starptautiskajai cistiskās fibrozes dienai. “Dvēseles Elpa” apvieno lielu pulku Latvijas radošo cilvēku labdarības kustībā.


Šī festivāla mērķis – sabiedrības informēšana par ģenētisku saslimšanu – cistisko fibrozi ( kura ir reta iedzimta slimība, vairāk par cistisko fibrozi – www.cistiskafibroze.lv ) un uzmanības pievēršana, to cilvēku ikdienas dzīves aprūpei un ārstēšanai.

Organizatori aicina atnest daļiņu sava siltuma,  apmeklējot un piedaloties labdarības festivāla organizētajās aktivitātēs. Saņemtie līdzekļi tiks izlietoti Ziemassvētku dāvanu iegādei bērniem un jauniešiem, ar diagnozi – cistiskā fibroze.

Šogad “Dvēseles elpa” festivāla laikā  pirmo reizi tiks demonstrēta jaunizveidotā videofilma par bērniem un jauniešiem, kuri slimo ar cistisko fibrozi – par viņu smago ikdienas dzīvi. Pateicoties fesivāla laikā  saziedotajiem līdzekļiem, šīs filmas varoņiem  un citiem bērniem, kas cīnās ar smago slimību,  Ziemassvētki būs  krāšņi  ar skaistām dāvanām.

Festivāla programma:

* No plkst. 12.00 līdz plkst. 16.00 Latvijas dažādu žanru un vecumu deju un vokālo kolektīvu, kā arī solo izpildītāju uzstāšanās: Pērlīte, Sunrise, Milagro, Stils, Solo, Janin Studio, Morgana Devis vocal studio un citi.

* No plkst. 17.00 līdz plkst.19.00 notiks noslēguma koncerts, kurā piedalīsies izpildītāji un dažādu žanru mākslinieki: Radio Trio, deju ansamblis ”Pastalnieki”, Endija Rezgale, Jeļena Matule,   Ms.Jeanna, Anna Dribas, BB Band, Nellija Siltane & Janin Show, Elīna Beļinska, Duets: Evelīna Vitenberga – čells un  Meldra Eglīte- klavieres, Dk Dance, Golden Dancer 2019 uzvarētāji un citi.

* Pasākuma laikā (no plkst. 12.00 līdz plkst. 17.00)  radošās darbnīcas, foto stūrītis no Fotomaster, animācija bērniem.

Organizatori: Latvijas Cistiskās fibrozes biedrība &"Golden Artist" & “Janin Studio”

Festivāla programmas koordinatore: Irina Orlova tel. + 371 292 297 40
Pasākuma koordinatore: Latvijas Cistiskās fibrozes biedrības priekšsēdētāja: Alla Beļinska,tel.+37129161629

Festivālu atbalsta: VEF Kultūras pils, Fotoskola”Fotomaster”, Studia ”Beaty Station”, SIA”Polistar”.

Ieeja par ziedojumiem - 5 eiro. Bērniem līdz 12 gadiem – ieeja brīva!

Atstājiet komentāru