2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

TDK “Delveri” danco Jelgavā

Arī šogad TDK “Delveri” devās baudīt rudeni pie saviem ilggadējiem draugiem TDA “Diždancis” (vadītāja Ieva Karele). Tika izdejoti trīspadsmitie “Rudens danči” Jelgavā, kur viesojās kolektīvi arī no Rīgas TDA “Gatve” (mākslinieciskā vadītāja Gunta Raipala) un TDA “Līgo” (mākslinieciskais vadītājs Jānis Purviņš), no Valmieras TDA “Gauja” (mākslinieciskā vadītāja Evita Kaķīte-Brasa), JDK “Laismeņa” no Daugavpils (mākslinieciskā vadītāja Diāna Soldāne), kā arī jelgavieši TDA “Kalve” (mākslinieciskā vadītāja Gunta Skuja).

Tautas deju sadraudzības “Rudens danči” koncertā tika izdejotas ne tikai zelta fonda un neseno gadu dejas, bet arī vairākas deju pirmizrādes, nodrošinot patīkamu vakaru skatītājiem.

"Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais", tāpēc, tērpjoties no vecāku skapjiem izvilktajās drēbēs, vakarpusē tika iegriezta balle filmas “Jelgava 94” tematikā, kur katrs dejotājs spēja piedzīvot deviņdesmito gadu burvību un bezgaumību vienuviet. Tika manīts viss – rūtainie krekli, džinss, džemperi, treniņjakas un ādas jakas, sporta botas, īsie brunči, pufīgās frizūras, kā arī košās neona krāsas. Tikpat koši tika iegriezta jestra un neaizmirstama balle Jelgavas Kultūras namā. 

Raksta autore – 
 Viktorija Rosicka, TDK "Delveri" vārdā

Atstājiet komentāru