2024.gada 17. aprīlis

Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

No 2.septembra bērnudārzs “Bērziņš” turpinās darbu atjaunotajās telpās Madonas ielā 50

No 2.septembra bērnudārzs “Bērziņš” turpinās darbu atjaunotajās telpās Madonas ielā 50

Jēkabpils pilsētas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes (PII) "Bērziņš" ēkā Jēkabpilī, Madonas ielā 50, notika atjaunošanas un energoefektivitātes paaugstināšanas būvdarbi, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Šī gada 8.jūlijā Jēkabpils pilsētas būvvalde sastādīja aktu par objekta PII “Bērziņš” pieņemšanu ekspluatācijā un apliecinājumu par būvobjekta gatavību ekspluatācijai. Būvdarbi objektā ir pabeigti, darbus veica SIA “Ošukalns Celtniecība”.

Līdz ar projekta pabeigšanu, informējam, ka no 02.09.2019. pirmsskolas izglītības iestāde “Bērziņš” turpinās darbu Jēkabpilī, Madonas ielā 50 !

Kā ziņots iepriekš, Jēkabpils pilsētas pašvaldība 2019.gada 6.februārī noslēdza vienošanos ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par projekta
Nr.4.2.2.0/18/I/012 “PII “Bērziņš” ēkas atjaunošana un energoefektivitātes paaugstināšana” īstenošanu. Projekta mērķis- sekmēt Jēkabpils pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes “Bērziņš” ēkas energoefektivitātes paaugstināšanu samazinot primārās enerģijas patēriņu. Lai novērstu konstatētās ēkas energoefektivitātes problēmas par projekta finansējumu tika veikta malkas katlu nomaiņa pret granulu katliem, ēku ārsienas siltinātas ar siltumizolācijas materiālu, pamatu un cokola sienu papildus siltināšana ar ekstrudēta putu polistirola plātnēm, pirmā stāva grīdas siltināšana no pagraba puses, savietotā jumta konstrukcijas papildsiltināšana paredzēta ar cieto akmens vati. Tika veikta visu logu nomaiņa uz jauniem PVC logiem un ārdurvju nomaiņa, mehāniskās ventilācijas izbūve, savukārt esošais apgaismojums nomainīts pret energoefektīvu LED apgaismojumu. Tāpat veikti arī papildus darbi, lai atjaunotu ūdensvada un kanalizācijas tīklus, elektrotīklus un labiekārtotu teritoriju. Teritorijā atjaunots segums un bērnu nojumes ar jaunākām rotaļu iekārtām, kā arī iestādīti jauni koki un apstādījumi. Projekta kopējās izmaksas EUR 1 623 842,07, no kuriem 447 205,00 EUR ir paredzētais Eiropas Reģionālā attīstības Fonda finansējums, 23 357,84 EUR ir Valsts budžeta dotācija un 70 127,97 EUR ir pašvaldības līdzfinansējums, projekta neattiecināmās izmaksas ir EUR 1 083 151,26.

Komentāri (0-1/1)

  • garamgājējs
    12.08.2019 09:54
    Sakiet lūdzu KĀ MĀMIŅAS ar bērniem no Madonas ielas tiek uz bērnudārzu??? Tur pat lāga taciņas nav!!!!!!!!!!!! Bruģēta taciņa ir tikai bērnudārza teritorijā

Atstājiet komentāru