2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpils Bērnu un Jauniešu centra vokālais ansamblis „Kamolītis” ielūdz uz savu 20. jubilejas koncertu

Jēkabpils Bērnu un Jauniešu centra vokālais ansamblis „Kamolītis” ielūdz uz savu 20. jubilejas koncertu

Jēkabpils Bērnu un Jauniešu centra vokālais ansamblis „Kamolītis” ielūdz uz savu 20. jubilejas koncertu „Riti, dziesmu kamolīti!”, kas norisināsies 6. aprīlī plkst. 16:00 Jēkabpils Tautas namā.

Pirms 20 gadiem Jēkabpils Tautas namā, toreizējā vadītāja Pētera Draneviča ierosināts, tika dibināts bērnu vokālais ansamblis „Kamolītis”. Pirmos gadus “kamolīti ritināja” mūzikas skolotāja Olita Klindžāne- Klinšāne, kopš 2003. gada ansambļa vadītāja ir Iveta Januševska. Koncerta pirmajā daļā „Kamolītis” izpildīs dziesmas, kas raksturo pašus dziedātājus. Neizpaliks arī veltījumi saviem mīļajiem, kas ievadījuši viņus muzikālajās gaitās. Savukārt otrajā daļā skatītājiem pārsteigumu sagatavojuši kādreizējie „Kamolīša” dziedātāji – Renārs Tomašickis, Amanda Veide, Mārcis Briška, māsas Ilze un Ieva Savickas, zēnu ansamblis „Superpuikas”.

Tieši “Kamolītī” ir meklējami pirmsākumi arī meiteņu ansambļa “Supermeitenes” dibināšanai. Abi ansambļi allaž papildina viens otru savos koncertos, un arī šis nebūs izņēmums. Ansambļa vadītāja Iveta Januševska ir lepna un priecīga, ka tieši „Kamolītī” tiek ieritināta mīlestība pret mūziku: „Esmu patiesi laimīga, kad sastopu kādreizējos ansambļa dalībniekus Dziesmu svētkos. Man ir lepnums dziedāt ar viņiem uz vienas skatuves! Man ir prieks, ka daudzi turpina apgūt mūziku profesionāli, koncertē valsts mēroga pasākumos un rada paši savu mūziku. Dziesmu kamolītis ieritināts, neapstājas!”

Ieeja koncertā bez maksas.

Atstājiet komentāru