2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Bērnu vokālo ansambļu koncerts “12 dāvanas Ziemassvētkos”

Bērnu vokālo ansambļu koncerts “12 dāvanas Ziemassvētkos”

15. decembrī, plkst. 16.00, Jēkabpils Tautas namā notiks Bērnu un Jauniešu centra vokālo ansambļu “Kamolītis” un “Supermeitenes” koncerts “12 dāvanas Ziemassvētkos”. Divdesmitā bērnu kolektīva darba sezona iesākusies ar apņemšanos turpināt brīnišķīgo tradīciju – uzburt priecīgu tuvojošos svētku noskaņu ikvienam koncerta apmeklētājam.

Ar ko mums saistās Ziemassvētki? Kāda ir šo svētku nozīme? Kas rada svētku noskaņu? Kāpēc dāvinām viens otram dāvanas? Kas ir noslēpumainais Ziemassvētku vecītis? Šie un vēl citi jautājumi uzvirmoja koncerta veidotājiem, gatavojoties ikgadējam pirmssvētku notikumam. Atbildes nāca viena pēc otras, līdz izkristalizējās viena, pati būtiskākā – viss Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir skaista dāvana, kura sasummējas no tām emocijām, ko sajūtam katrs sevī un dodam citiem. Šī dāvana nav nedz liela, nedz maza. Tomēr tā ir neizmērāma un ļoti vērtīga.

Katra no koncerta 12 dziesmām būs kā dāvanas daļa – uzminama, sajūtama, tikai sirds dziļumos mītoša, tik ļoti šiem svētkiem piestāvoša. Lai mums visiem izdodas izjust šo brīnumaino svētku laiku!
 
Pasākums bez ieejas maksas.
Everita Stradiņa,
Jēkabpils Tautas nama pasākumu organizatore

Atstājiet komentāru