2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Eino – brīvmākslinieks no Jēkabpils – nāk klajā ar dziesmu “Не хватает” (VIDEO, FOTO)

Eino – brīvmākslinieks no Jēkabpils – nāk klajā ar dziesmu “Не хватает” (VIDEO, FOTO)

Eino (īstajā vārdā Ainārs Angens) ir jēkabpilietis. Pats par sevi saka, ka 75% ir latvietis, 25% krievs, tāpēc atzīst, ka runā “mazliet ar akcentu”. Kādu laiku dzīvojis Dienvideiropā – Lisabonā (Portugāle) un Madridē (Spānija). Jaunu ideju pārņemts, atgriezies Latvijā, izstrādājis apģērbu zīmolu “THIRTY THREE” un atvēris tattoo salonu kopā ar tetovētāju Mārtiņu Osīti.

Ar mūziku Eino nodarbojas aptuveni piecpadsmit gadus, izkopti dažādi mūzikas stili, vairāk koncentrējoties uz elektronisko mūziku un smago metālu. Pēc divu gadu pārtraukuma, 2017. gada 9. augustā publicēta Eino jaunā dziesma “Не хватает” (“Nepietiek”). Lai gan mākslinieks nekad nav dziedājis vai repojis, jaunajā dziesmā pirmo reizi izvēlēts tieši šāds ampluā.

Video šim klipam veidojis Sergejs Zinovičs, mūziku – Beatowski. Šis projekts īpašs ar to, ka visi trīs – Eino, Zinovičs un Beatowsi – nāk no Jēkabpils. Eino atzīst, ka šis ir “Made in Jēkabpils. Provinciālais, eksperimentālais hip hops”.

Dziesma “Не хватает” (“Nepietiek”) ir par mākslinieciskiem cilvēkiem, kuriem vienmēr kaut kā nepietiek. Par cilvēkiem, kuri par jebkuru cenu cenšas iegūt to, ko vēlas. Par tiem, kuri negrib stāvēt uz vietas. Par tiem cilvēkiem, kuriem nevajag izlikties un pazaudēt sevi, tikai, lai citi tos novērtētu. Eino atzīst – tas viss raksturo viņu pašu.

Mākslinieks sola iepriecināt arī ar dziesmām latviešu valodā. “Jauni videoklipi ilgi nebūs jāgaida, šobrīd notiek aktīvs darbs pie jaunā projekta,” atzīst Eino. “Pirmais videoklips tika uzņemts pāris stundu laikā, tepat Jēkabpilī un tuvākajā apkārtnē. Tā bija improvizācija, izaicinājums.”

Eino saka paldies Sergejam Zinovičam (Sergey Zenovich), kā arī Beatowski (MrBeatowski) par ieguldīto darbu!

 

Dziesmas videoklipu piedāvājam noskatīties zemāk!

Meklē EINO instagramā: https://www.instagram.com/eino_33_/

Video / Sergey Zenovich: https://www.instagram.com/seryidesign/

Mūzika / Beatowski: https://www.youtube.com/user/MrBeatowski

Komentāri (0-10/27)

  • Hm
    02.07.2018 18:35
    Māsa:
    Komentāriem, īpaši negatīvajiem, būtu lielāka vērtība, ja lauciņā "vārds" būtu rakstīts īstais vārds un uzvārds, lai varam pameklēt interneta vietnēs, ar ko tad komentētājs ir izcēlies. Droši vien lielākais dzīves sasniegums ir milzīgs anonīmu, nepamatoti kritizējošu komentāru apjoms visos iespējamos ziņu portālos. Anonīmi liet mēslus visi varonīgi, tikai reālus darbus darīt gan nemākam.


    Arī anonīmiem pozitīviem komentāriem nav liela vērtība, Māsa.
  • Oskars
    02.07.2018 18:35
    Kopēts stiliņš no Migos, Travis Scott utt...
    Kā arī nesaprotama sevis asociēšana ar krievvalodīgajiem, visi zin kā to sauc :D
    Cepums par cenšanos, bet ar to ka tagad modē tizlenīši, nepietiks laikam gan ;)
  • papagailis
    02.07.2018 18:35
    Protams šāda tipa mūzika ir gaumes jautājums, bet malači un video tiešām labs. Žēl, ka šajā pilsētā maz tādu cilvēku, kas kaut ko radošu dara, vieni muldētāji, kas paši neko nejēdz kā tikai nolikt tos ,kas kaut ko cenšas darīt!
    Bet Ainārs harizmātisks cilvēks, un ar to arī spēj piesaistīt!
  • lapsina
    02.07.2018 18:35
    Man derdzas tie gudrie komentētāji,kas visvairāk [cenzēts] un [cenzēts] kāda muzikālās darbības...[cenzēts] par to kurš vismaz uzdrošinās kaut ko darīt. Bet jūs paši droši vien savā dzīvē vispār neko neesat sasnieguši,dažs labs noteikti vēl pie mātes pupa sēž. Vnk riebjās tādi tupi cilvēki.
  • PANDA
    02.07.2018 18:35
    Visi tie kas raksta negatīvās lietas. Jūs tak varat vienkārši neklausīties, ja jau jums nepatīk. Dzīvojat savu neinteresanto dzīvi un neliecieties ne ziņas par šo mūzikas veidu.
  • Uzzy
    02.07.2018 18:35
    Jēkabpilij vajag tādu indivīdu vairāk!!! Šo padomju laiku prom zonu vajag izkustināt, ja negribam dzīvot čuhņā. Visas lielās pilsētas soli pa priekšu no Jēkabpils, it visā...
  • Alexa
    02.07.2018 18:35
    Довольно не плохой начальный старт! Молочина, так держать, и хрен стеми кому не нравится они неудачники которые только и могут в инете гонор разрабатывать, а на улицы в памперсах выходят! Так что ещё молодец, не здаватся!!
  • Xenia
    02.07.2018 18:35
    Īstenībā ļoti neslikti! Man patīk un kaut kas pievelk šajā dziesmā. Un man piedziedājums pielipa!
  • J.
    02.07.2018 18:35
    Te jau kritizē dīvāna semacku grauzēji, kas tālāk par savu degunu neredz un neko nesaprot no kreativa. Lai jau klausās vietējās Latvijas 'zvaigznes' kas savu statusu ir guvusi Latvijas krutajos realitātes šovos. Malacis Ainy, thumbs up, un uz priekšu. Gaidu nākamo dziesmu.
    J.Ā
  • Es
    02.07.2018 18:35
    JOKER:
    Kaukada jobanaja laza tas lasara zin kas ir russian rep

    Ko?!
    Tu pats saproti domu tam, ko uzrakstīji?
123

Atstājiet komentāru