2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī šodien norisināsies LTRK Zemgales biznesa forums “Cilvēks – veiksmes faktors”

Jēkabpilī šodien norisināsies LTRK Zemgales biznesa forums “Cilvēks – veiksmes faktors”

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar Jēkabpils pilsētas domi aicina uzņēmējus un medijus piedalīties Zemgales biznesa forumā “Cilvēks – veiksmes faktors”, kas notiks 1.novembrī, Krustpils Kultūras namā, Rīgas ielā 212, Jēkabpilī.

Ar atklāšanas uzrunām uzstāsies Jēkabpils pilsētas Domes priekšsēdētājs Aivars Kraps un LTRK prezidents Aigars Rostovskis. Pēc tam ar prezentāciju par plānoto nodokļu reformu 2020.gadā uzstāsies finanšu ministrs Jānis Reirs. 

“Aicinām aktīvi iesaistīties uzsāktajās diskusijās par nodokļu sistēmas reformēšanu, lai nākamgad pieņemtie lēmumi veicinātu uzņēmējdarbību un konkurenci starptautiskā līmenī. LTRK interesē reģionālo uzņēmēju viedoklis, tāpēc šajā forumā aicinām būt klāt un kopā ar finanšu ministru pārrunāt turpmākos darāmos soļus, lai Latvija kļūtu labklājīgāka,” saka A.Rostovskis. 

Par ekonomikas aktualitātēm stāstīs bankas Citadele ekonomists Mārtiņš Āboliņš, savukārt par iedzīvotāju noskaņojumu – pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš. Domnīcas Certus pārstāvis prezentēs pētījumā “Biznesa digitālā transformācija kā instruments darbaspēka produktivitātes palielināšanai” rezultātiem. Pēc tam paredzēta paneļdiskusija, kur pie iepriekš minētajiem ekspertiem pievienosies LTRK viceprezidente Elīna Rītiņa. 

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps: “Jēkabpils ir viens no Zemgales attīstības centriem. Būt centrā, nozīmē būt kustībā un nepārtrauktā virzībā uz izaugsmi. Esmu ļoti gandarīts, ka Zemgales biznesa forums jau kļuvis par stabilu un nozīmīgu pasākumu pilsētas biznesa dzīvē. Redzu, ka daudzām iniciatīvām ir nepieciešama iedvesma un iedrošinājums. Biznesa forums ir vieta, kur to iegūt.  Te secinājumus par ekonomisko analīzi, tehnoloģiskās attīstības tendencēm, biznesa veiksmēm un neveiksmēm var dzirdēt no pirmavota, var jautāt un uzzināt uz vietas.  Tā ir iespēja, kas noteikti jāizmanto!”

Pēcpusdienā klātesošajiem būs iespēja uzzināt par bankas Citadele jaunumu -  norēķinu veidu Latvijā jeb maksājumiem uz mobilā tālruņa numuru un citām aktualitātēm, par ko stāstīs Bankas Citadele Digitālo kanālu biznesa attīstības vadītāja Astra Cīrule. Savukārt, uzņēmuma TET pārstāvji sniegs īpašu praktisku ieskatu tehnoloģiju iespēju jomā par tēmu, ko izvēlēsies paši foruma apmeklētāji, reģistrējoties apmeklējumam.

Trešā daļa veltīta tēmai “No hobija līdz biznesam”, kur dažādi uzņēmēji dalīsies ar savu pieredzi par to, kā no idejas dzimts veiksmīga uzņēmējdarbība: dziedātājs Igo stāstīs par savu trauku kolekciju un izveidoto cepli, “CarGuru” idejas autors Vladimirs Reskājs dalīsies pieredzē un vēl citi atpazīstami cilvēki iedvesmos ar saviem stāstiem.

Dalība Zemgales biznesa forumā “Cilvēks – veiksmes faktors” ir bez maksas, dalībniekiem iepriekš piesakoties.
 

Rūta Grikmane
Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera

Komentāri (0-2/2)

  • Hamid Yazdtschi kungs
    14.06.2021 21:52
    Kā sasniegt savus sapņus dzīvē, īss stāsts par mani, es ražoju labu vīnu ar labu garšu, mēģinu meklēt uzņēmumu, kas man varētu palīdzēt to publicēt visā pasaulē, bet visa vīna kompānija, pie kuras vērsos pēc palīdzības viņi to nepieņēma, dažus gadus atpakaļ es sazinājos ar vienu no brīvmūrnieku biedrības lielmeistariem, reģistrējos biedrībā, viņi man saziedoja 5 miljonus eiro, kad nonācu uz satiktās brīvmūrnieku sanāksmi kāds īpašnieks kādai vīna firmai, šobrīd mans vīns ir viens no dārgākajiem vīniem pasaulē. Brīvmūrnieku sabiedrība ir saistīta ar mīlestības atbalstīšanu un rūpēm viens par otru, lai padarītu pasauli labāku, nekad nepadodies savos sapņos

    Ja vēlaties uzzināt vairāk par brīvmūrnieku sabiedrību, nosūtiet ziņojumu lordam Hansam Melčersam zemāk esošajā informācijā

    WhatsApp numurs: +31685113264

    Telegrammas numurs: +31685113264

    E-pasta adrese: Worldunitedpowersociety@gmail.com



    Hamid Yazdtschi kungs
  • Cileks98
    14.10.2019 14:10
    Kur tad tas links kur var reģistrēties?

Atstājiet komentāru