2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Uzņēmējus aicina uz MMU projekta prezentāciju un semināru “Uzņēmuma digitālā identitāte”

Uzņēmējus aicina uz MMU projekta prezentāciju un semināru “Uzņēmuma digitālā identitāte”

30. maijā, no plkst. 10:30, uzņēmēji tiek aicināti uz bezmaksas “Mazo un mikro komersantu apmācības inovāciju un digitālo tehnoloģiju attīstībai Latvijā” projekta prezentāciju un semināru “Uzņēmuma digitālā identitāte”, kas notiks t/c “Sedumi” konferenču zālē, Brīvības ielā 301a, Jēkabpilī.

Eiropas Reģionālais attīstības fonds (ERAF) un Latvijas Informācijas un Komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) rīko projektu Nr. 1.2.2.3/16/I/002 “Mazo un mikro komersantu apmācības inovāciju un digitālo tehnoloģiju attīstībai Latvijā”. Projekta mērķis nodrošināt mācības un veicināt komersantu izpratni par inovācijām un paaugstināt mazo un mikro uzņēmumu (MMU) darbinieku un pašnodarbināto kvalifikāciju, tādējādi sekmējot tehnoloģisko inovāciju ieviešanu un darba produktivitātes paaugstināšanu.

Projekts paredz ERAF atbalstu 70 % apmērā mazo un mikro komersantu, kā arī pašnodarbināto personu apmācībai digitālajās tehnoloģijas. Komersantam vai pašnodarbinātajai personai kvalificējoties projektam, ir iespēja individuāli (komersanta visiem darbiniekiem) apmeklēt MMU projektā piedāvātos kursus. Projekta ietvaros ir izstrādāti vairāk kā 30 mācību kursi, kā piemēram, dokumentu noformēšana, datu apstrāde, personas datu aizsardzība, mājaslapu veidošana, sociālo tīklu izmantošana u.c.

Detalizētu informāciju par MMU projektu varēs uzzināt prezentācijas laikā, kā arī projekta mājaslapā: www.mmu.lv.

Pēc prezentācijas būs iespējams klausīties semināru par “Uzņēmuma digitālo identitāti”, ko vadīs “Baltijas Datoru akadēmijas” pasniedzējs Maksims Kazakovs. Uzņēmuma digitālo identitāti veido gan tā mājaslapa, gan sociālo tīklu profili, gan citi vizuālie elementi. Seminārā pasniedzējs iepazīstinās ar šī brīža aktualitātēm digitālajā vidē un pastāstīs, kā veicināt savas uzņēmējdarbības efektivitāti un popularitāti.

Pasākuma programma:

10:30-11:00 Rīta kafija

11:00-11:30 Informatīva prezentācija par projektu “Mazo un mikro komersantu apmācības inovāciju un digitālo tehnoloģiju attīstībai Latvijā”.

11:30-13:00 Seminārs “Uzņēmuma digitālā identitāte”.

Lūgums reģistrēties pasākumam šeit!

MMU projekta komanda

t. 28303898, e-pasts: mmu@bda.lv

Santa Ancīte

Jēkabpils uzņēmēju biedrības

administratīvā direktore

Atstājiet komentāru