2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Šodien -  Jēkabpils novadā visus aicina piedalīties Lielajā talkā

Šodien - Jēkabpils novadā visus aicina piedalīties Lielajā talkā

Lielā talka 2024 norisināsies 27. aprīlī visā Latvijā. Tā norisināsies arī Jēkabpils novadā. Ar pieteiktajām talkas vietām var iepazīties mājas lapā talkas.lv. Tāpat arī katram ir iespēja talkot vienam vai kopā ar ģimeni. 

Jēkabpils novada pašvaldība arī šogad turpinās sakopt un labiekārtot pilsētas Mežaparka un Radžu ūdenskrātuves teritoriju. Šogad darbi paredzēti teritorijā pie jaunā putnu vērošanas torņa.

Lai piedalītos lielajā talkā un saņemtu talkas maisus, ir jāpiereģistrē talkas vieta mājaslapā - LielaTalka.lv (talkas.lv). Jānorāda talkas atrašanās vieta, īss apraksts par to, atbildīgā persona un tās kontakti. Pēc reģistrācijas atbildīgajām personām būs iespēja saņemt talkas maisus. Talkas noslēgumā šīm personām jānoziņo par savākto atkritumu maisu atrašanās vietu, lai atkritumu izvešanas transports varētu tos savākt.

Notiks arī akcija lielgabarīta atkritumu nodošanai. Jēkabpils pilsētā 27. aprīlī no plkst. 7-19:00 Jēkabpils pakalpojumu un SIA SPAAO Zvaigžņu ielas šķirošanas laukumā būs iespēja bez maksas nodot lielgabarīta atkritumus – mēbeles, elektropreces, citus lielākus sadzīves atkritumus, kā arī pieņems baltos talkas maisus. Nodošanas laukumā nepieņems automašīnu riepas un bīstamos atkritumus.

Jēkabpils pilsētā lielgabarīta atkritumus bez maksas varēs nodot 27. aprīlī no plkst. 7-19:
•    SIA "Jēkabpils pakalpojumi" (Zemgales iela 24/1, Jēkabpils);
•    SIA "Vidusdaugavas SPAAO" (Zvaigžņu iela 1B, Jēkabpils).
 
Jēkabpils novada teritorijā no 26. līdz 29. aprīlim lielgabarīta konteineri būs pieejami šādās adresēs:
•    Aknīste, Skolas iela 1A;
•    Zasa, "Katlu māja";
•    Kūkas, pie katlumājas;
•    Sala, Alejas iela 2;
•    Viesīte, Smilšu iela 39B.


Lielās talkas koordinatore Jēkabpils novadā – Liene Leitāne, tālrunis – 28398801.

Atstājiet komentāru