2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jautājam: Vai piedalīsieties Lielajā talkā un, kur talkosiet?

Jautājam: Vai piedalīsieties Lielajā talkā un, kur talkosiet?


Aija Bētiņa:
Lielās talkas atbalstu, bet paši nepiedalāmies, jo mums pieder īpašums, kurš jāuztur kārtībā visu laiku. Ja pašvaldības amatpersonas un pašvaldības policija pildīs apzinīgi savus pienākumus, tad Lielās talkas nebūs jārīko. Indivīdi, kuriem patīk piemēslot mežus utt., ir jāsauc regulāri pie atbildības un jāsoda.


Līga Bleive: Atbalstu talkas un šogad arī piedalīšos. Katru gadu gāju palīgos Krustpils luterbaznīcai. Šogad arī iešu, tur darba vienmēr pietiek, teritorija ļoti liela. Talkas atbalstu, jo pašvaldībai visu sakopt nav iespējams un arī iedzīvotājiem vajadzētu vairāk maksāt, ja visu veiktu Jēkabpils pakalpojumi. Aicinu arī citus nākt talkā sakopt pilsētu!


Rihards Barkovskis: Patīk kopā ar biedrību "Jēkabpils Mantojums" piedalīties kādā kultūrvēsturiskā objekta sakartošana. Iepriekšējos gados tie bija pilsētas un Kapeles kapi. Talkas laikā var vairāk uzzināt par pilsētas ievērojamiem cilvēkiem.


Anita Gavare: Piedalīšos talkā, kopjot savas darba vietas apkārtni. Pēc šīm talkām taču paši redzam ka Latvija paliek sakoptāka. Te ir mūsu mājas un katrs savu māju mēs taču kārtojam! Lai būtu vairāk sakoptu vietu mūsu Latvijā!


Līga Vīča: Talkošu pa savu īpašumu gan pilsetā, gan vasarnīcā Lašos. Talkas ir vajadzīgas, jo tikai savācot svešu drazu saproti, tā nedrīkst.

Atstājiet komentāru