2024.gada 20. maijs

Salvis, Selva, Venta

Jēkabpils veikals "Aizkari Plus" klientus gaida jaunā adresē - Pasta ielā 37

Jēkabpilī jau vairāk kā 20 gadus, kopš 2003. gada, savus pakalpojumus piedāvā veikals “Aizkari Plus”, kas jēkabpiliešiem un pilsētas viesiem ir zināms ar savu plašo produkcijas klāstu. Pavisam nesen veikals ir mainījis līdzšinējo atrašanās vietu Viestura ielā uz citu adresi Vecpilsētas centrā – Pasta ielā 37. Jaunā adrese veikala apmeklētājiem ir ērta arī automašīnu stāvvietu ziņā. Šeit, atbraucot uz “Aizkari Plus”, auto var novietot divās vietās – Vecpilsētas laukumā vai auto stāvvietā, gandrīz līdzās veikalam, – Katoļu ielā.
 
Laikraksts “Ceturtdiena” veikala īpašnieci Lolitu Haritonovu aicināja uz sarunu par piedāvāto  produkciju un to nozīmīgumu ikviena mājokļa interjerā.

- Kas, jūsuprāt, ir aizkari mājoklim?

LH: Mūsdienās aizkari ir neatņemama interjera sastāvdaļa, kas rada mājīgumu ikvienā telpā. Mūsu veikalā pieejama ļoti plaša visdažādāko audumu izvēle, kas atbilst ne tikai ikviena gaumei un prasībām, bet spēj radīt neatkārtojamu stilu arī gadu gaitā apnikušajam dzīvokļa interjeram un piedzīvot, kā tas atdzimst jaunās krāsās.

- Kādiem jābūt aizkariem?

LH: Kā jebkurā dizaina jautājumā, arī logu noformējumā, saistībā ar dzīvokļa vai telpas interjeru, vadošo speciālistu domas un viedokļi dalās. Vieni uzskata, ka aizkariem harmoniski jāiekļaujas mājokļa interjerā. Savukārt citi ir pārliecināti, ka aizkariem jārada savs individuāls akcents, taču vienā ziņā šķēpi netiek lauzti – aizkariem ir svarīga nozīme ikviena mājokļa interjerā. Tieši tāpēc, es aicinu ikvienu ļauties savai fantāzijai, gaumei, vēlmēm un izvēlēties to variantu, kas patiks vislabāk un, kuru nešaubīgi sauksiet par savu. 

- Vai aizkaru izvēlē ir kādas modes tendences?

LH: Tā ir katra gaumes lieta. Vēlaties vienkrāsainu audumu, vai audumu ar spilgti izteiktu rakstu – lūdzu, vēl jo vairāk, ka tieši tādi audumi tiek uzskatīti par klasiku, kas vienmēr ir modē un populāri. Turklāt tie lieliski atdzīvina un atsvaidzina interjeru.  Ja vēlaties piešķirt savam mājoklim neatkārtojamu stilu, izmantojiet aizkarus ar vienkāršu grafiku, neuzkrītošu zīmējumu un mērenību visās detaļās:  volāni, drapējumi, aplikācijas, izšuvumi un pat bižutēriju, jo viss strādā vienai idejai. Jāpiebilst, ka patlaban aizkaru izvēlē dominē bēši, brūni un pelēki toņi.

- Ko Jūs ieteiktu ņemt vērā, izvēloties aizkarus?

LH: Patiesībā, izvēloties piemērotus aizkarus saviem logiem, jāņem vērā vairākas lietas. Pirmkārt, loga noformējumu nevar veidot atrauti no pārējā mājokļa interjera – mēbelēm, grīdas klājuma, abažūriem, griestiem, jo viss saistīts, veidojot vienotu veselumu. Otrkārt, interjera psiholoģisko uztveri ietekmē pilnīgi viss: logu forma un izmērs, kā krīt gaisma, logu noēnojums no ārpusē augošajiem kokiem un līdzās esošajām mājām. Daudzi audumi atšķirīgi izskatās dabiskā un mākslīgā apgaismojumā un izvēloties aizkarus šīs nianses jāņem vērā.


 
- Ko piedāvā veikals “Aizkari Plus”?

LH: Pilnu pakalpojuma klāstu – plašā krāsu izvēlē aizkarus un aizkaru audumus, konsultācijas, dizainu un aizkaru šūšanu. Pie mums var iegādāties dažāda izmēra, garuma un krāsu jau gatavus aizkarus, kā arī veikt pasūtījumu. Ja nepieciešams, izbraucam mājās pie klienta un veicam visus mērījumus, šujam, piekaram un atbilstoši dizainam, noformējam aizkarus. Katram klientam piedāvājam individuālu pieeju viņa vēlmju īstenošanai. Ar mums var sazināties, atnākot uz veikalu Jēkabpilī, Pasta ielā 37 vai zvanot – 29721315 vai 29803307.

- Paldies par sarunu! 

Atstājiet komentāru