2024.gada 16. maijs

Edijs, Edvīns

 “Lidl” sniedz vienreizēju iespēju izbaudīt Eiropas futbola lielākos svētkus Vācijā

“Lidl” sniedz vienreizēju iespēju izbaudīt Eiropas futbola lielākos svētkus Vācijā

UEFA EURO 2024™ oficiālais partneris “Lidl” šodien sāk loteriju Latvijā, lai 8 Latvijas iedzīvotājiem dotu iespēju laimēt pilnībā apmaksātu ceļojumu uz Eiropas čempionāta futbola spēli Hamburgā, Vācijā, informē Lidl Latvijā pārstāvis Ingars Rudzītis.  

No 29. aprīļa līdz 26. maijam “Lidl Plus” lietotnē iespējams reģistrēties un laimēt biļetes, uz UEFA EURO 2024 čempionāta spēli Vācijā. Lai piedalītos, jāsāk ar to, ka jāapliecina sava vēlme piedalīties loterijā “Lidl Plus” lietotnē.

Loterijas norises laikā jebkurā “Lidl Latvija” veikalā ir jāveic pirkumi vismaz 20 EUR vērtībā un pie kases jānoskenē sava “Lidl Plus” karte. Iepirkšanās un “Lidl Plus” kartes skenēšanas skaits loterijas laikā netiek ierobežots. 

Loterijas galvenās balvas ir 4 laimīgie komplekti ar 2 spēles biļetēm uz futbola spēli 5. jūlijā Hamburgā. Katrā laimēto biļešu komplektā iekļautas arī lidmašīnas biļetes un divas naktis četrzvaigžņu viesnīcā, kā arī ēdināšana un transports. 

Ar pilnajiem loterijas noteikumiem var iepazīties “Lidl Plus” lietotnē vai mājaslapā: https://www.lidl.lv/c/lv-LV/uefaeuro2024/s10044016 

Jau ziņots, ka “Lidl” Latvijā veic arī “Lidl Kids Team” atlasi UEFA spēlēm. Reģistrēšanās atlasei šobrīd jau ir beigusies, un drīzumā tiks paziņoti tie 11 Latvijas bērni, kas 29. jūnija spēlē Berlīnē laukumā ievedīs Eiropas labākos futbolistus.

Atstājiet komentāru